Un număr record de telespectatori au privit la tv nunta regală a Prinţului Harry cu Meghan Markle

Nunta regală a anului a Prinţul Harry cu Meghan Markle, a înregistrat audienţe record la nivel planetar. A fost cea mai vizionată nuntă din lume.

Nunta prințului Harry cu actriţa americană Meghan Markle a avut o audiență TV estimată la peste două miliarde de telespectatori, în toată lumea. Hashtag-ul #RoyalWedding a fost folosit, sâmbătă, în peste 6,6 milioane de mesaje pe Twitter, depăşind de peste trei ori numărul de mesaje din ziua nunţii prinţului William cu Kate.

Tinerii însurăţei au schimbat caleaşca cu un Jaguar decapotabil când au plecat spre recepţia de nuntă – cea de a doua, mai restrânsă, la Frogmore House, o reşedinţă regală din secolul al XVII-lea, aproape de castelul Windsor.

Harry a condus maşina fabricată în 1968, dar convertită recent la propulsie electrică. Când Meghan le-a făcut cu mâna celor din mulţime, pe degetul ei a fost zărit un splendid inel cu smarald – darul special de nuntă oferit de soţul ei. A fost inelul prinţesei Diana, mama prinţului Harry.

Harry şi Meghan, ducele și ducesa de Sussex, care au captat privirile a miliarde de oameni la nunta lor de poveste, sunt gata să-și înceapă viața de cuplu căsătorit, în familia regală.

Au petrecut noaptea nunții la Castelul Windsor. Și urmează să plece în luna de miere probabil în Namibia sau Botswana, dar nu imediat, pentru că marţi vor lua parte la recepția de la palatul Buckingham, căci prințul Charles împlinește 70 de ani.

Meghan a schimbat rochia de mireasă cu o ţinută de seară, sexy, pe gât, care i-a lăsat la vedere spatele şi umerii. Rochia din mătase albă şi satin, creată de Stella McCartney, a fost accesorizată cu pantofi Aquazzura, iar mirele a schimbat uniforma militară, cu un modern smoching negru.

În România, nunta regală a fost transmisă în direct de TVR, Pro TV, Antena 1, Antena 3, Digi 24, România TV, B1 TV, Kanal D şi Realitatea TV.

nunta regala print harry