Duminică, 29 octombrie, la ora 20:00, la Kanal D se va da startul celui de-al optulea sezon al emisiunii “Roata Norocului”, emisiunea concurs care a cucerit o ţară întreagă, prezentată de Bursucu şi Ana-Maria Barnoschi.

Câştiguri de sute de mii de euro, emoţii uriaşe, distracţie la cote ametitoare, bună dispoziţie, umor, vedete alese pe spranceana, toate acestea sunt ingredientele de care vor avea parte telespectatorii Kanal D urmărind noul sezon al emisiunii ce aduce zâmbete în casele românilor de pretutindeni.

“Începem în forţă un nou sezon <Roata Norocului>! Simt că de data aceasta vom da autoturismul, dar şi foarte multe alte premii: 10.000 de lei cash, vacanţe, electronice si electrocasnice de tot felul.  Cred că românilor li s-a făcut dor de <Roata Norocului>, judecând după sutele de mesaje pe care le primim pe paginile noastre de socializare sau după scrisorile care vin pe adresa redacţiei. Oamenii mă opresc şi pe stradă şi mă întreabă când revenim pe post”, spune Bursucu.

Show-ul “Roata Norocului” va putea fi urmărit, incepand din acest weekend,  în fiecare duminică, de la ora 20:00, la Kanal D!

Odată cu debutul show-ului concurs “Roata Norocului” din această duminică, în grila postului Kanal D va interveni o schimbare în ceea ce priveşte ziua şi ora de difuzare a emisiunii de reportaje “Asta-i România!”. Incepand din aceasta sambata, 28 octombrie, Mihai Ghiţă vă aşteaptă cu noi poveşti impresionante şi materiale în exclusivitate cu români şi despre România, de la ora 17:15, la Kanal D.