Un nou partid construit de la zero de către tineri care nu au fost în alte partide, cheamă românii să li se alăture pentru a schimba din temelii actuala clasă politică şi pentru ca împreună să construiască o Nouă Românie în care legea este aplicabilă la fel pentru toţi indiferent de nume şi culoarea ochilor.

Pentru că actuala clasă politică nu face decât să se certe la tv şi în spate îşi împart funcţii, contracte şi privilegii, un grup de români au trecut la fapte cu scopul de a pune capăt jafului naţional.

Schimbare fără implicare nu există, acesta este principiul de la care pornesc cei care au pus bazele Noua Românie, partid care vrea să reformeze din temelii ţara. Ca să poată face asta, au nevoie de susţinerea românilor dornici de schimbare, dornici de lucruri normale şi reale în România.

Toţi românii care au vârsta minimă de 18 ani, şi care nu au mai fost în alt partid în ultimii 7 ani, care s-au săturat să fie umiliţi de politicieni, sunt invitaţi să se înscrie în PNR.

Noua Românie vrea să formeze o nouă generaţie de politicieni pe care să-i propună românilor în alegeri cu scopul de a conduce democratic, modern şi în favoarea românilor.

PNR a trimis la Parlament amendamente prin care cere reducerea numărului senatorilor şi deputaţilor la 215, desfiinţarea pensiilor speciale, eliminarea pragului electoral şi al semnăturilor de susţinere şi alocarea mandatelor în baza votului proporţional.

PNR are în prezent 29 de Organizaţii Locale dintre care patru sunt în Diaspora: Marea Britanie, Spania, Italia şi Germania. Până la finalul anului se vor mai înfiinţa Organizaţii şi în Franţa, Belgia şi Austria.

PNR este cel mai modern partid din România. Înscrierea se face doar online pe site-ul oficial, iar cotizația anuală de 60 lei  se achită doar prin bancă, o dovadă de transparență totală.

Înscrie-te în Noua Românie și ia parte la adevărata schimbare a țării.   

Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.