Duminica trecută, Ovidiu a decis că nu mai vrea să stea departe de iubita lui nicio clipă, așa că șederea lui și a Petrei în Thailanda se va termina în ediția următoare a emisiunii, însă nu oricum: el o va cere de soție.

Locul lor va fi luat de un nou cuplu care acceptă provocarea de a-și supune relația testului suprem al încrederii. Alina Voinea și Alexandru Mărgineanu ajung în Thailanda chiar atunci când relațiile concurenților par să fie la un pas de a se destrăma, iar dorința de a intra în acest reality show este cu atât mai curajoasă cu cât cei doi au deja stabilită data nunții.

„Suntem un cuplu spontan, deschis, dornic de aventură. Vrem să ne testăm iubirea înainte de nuntă”, declară ei.

Rămâne însă de văzut dacă nunta va mai avea loc sau dacă ispitele vor reuși să scoată la iveală probleme grave ale relației lor.

Tot în ediția de duminică iese la iveală un amănunt șocant despre felul în care Liviu crede că trebuie să se poarte cu partenera lui de viață.

„Nicio femeie, dar absolut nicio femeie nu merită un astfel de tratament”, ține să îi precizeze Radu Vâlcan Loredanei, care se simte prost că iubitul ei a dezvăluit detalii foarte intime din relația lor.

„Ar trebui să fie mai controlat și mai stăpân pe sine în unele situații”, spune Loredana, dezamăgită. Despre ce este vorba, duminică, de la 20:30, într-o nouă ediție a reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii”.

Distanța dintre Andreea și Matei se micșorează de la o zi la alta și devine clar pentru toată lumea faptul că se simt atrași unul de celălalt. Andreea, tot mai panicată de prezența camerelor de luat vederi, încearcă să profite cât poate de mult de timpul pe care îl petrece alături de noul bărbat care o curtează.

„Este evident că-i place de Matei, este evident că își dorește să fie cu Matei, dar se tot ferește și nu înțeleg de ce”, declară Tomi, cel care decide să o mintă că Bogdan, iubitul ei, s-a sărutat cu o ispită, pentru a vedea cum se comportă tânăra după ce are această informație.

„Dacă e așa cum spun ei, că se iubesc atât de mult și au încredere unul în altul, minciuna mea nu va declanșa nimic”, precizează Tomi. Ce alege să facă Andreea, duminică, de la 20:30, la Antena 1.