Un nou an, un nou început – inspiră-te pentru un nou decor al casei cu fototapetele de la Deco Perete

Noul an aduce inspirație pentru schimbările de decor. Dacă te orientezi în funcție de paleta cromatică propusă de Institutul Pantone atunci vei dori să alegi galben și gri, cele două nuanțe ale acestui an. Desigur, asta poate însemna doar o pată de culoare, mici decorațiuni pe care să le adaugi în decorul casei. Când plănuiești o schimbare wow, cu maxim de efect și minimum de efort, fototapetul ar putea fi o soluție mai bună.

Deco Perete, magazin online de nișă, îți pune la dispoziție o mare varietate de opțiuni de fototapete, chiar și în varianta 3D. Găsești aici soluția de tapet și fototapet potrivit pentru orice încăpere din casa ta, inclusiv modele tematice pentru universul copilăriei, pentru camera celor mici, fie băieți sau fete. În recenta colecție denumită „Home” vei descoperi modele originale și interesante de calitate premium, atât în ceea ce privește materialul, cât și imprimarea. În plus, sunt personalizabile ca dimensiune.

Fototapete cu care poți transforma orice cameră

Se spune că „despre gusturi nu se discută”. Avem păreri diferite, însă ce este cert un teren comun pentru toată lumea se referă la arta frumosului și la mixul echilibrat de tonuri. Așadar, fototapetul ales trebuie să fie unul potrivit în decorul deja existent al casei. Mizează pe peisaje, acestea vor fi ca și un portal creat pentru a evada în spații imaginare deosebite.

Cum ar fi să ai sub ochii tăi delectarea unui peisaj montan sau a unei păduri înecată în ceață? Fototapetul Pădure de molid alb spre exemplu îți poate da acel vibe aparte încă de la prima oră a dimineții. În living poate trona fototapetul Dimineață de vară în poieniță, în timp ce baia ta poate fi îmbrăcată cu un colaj modern cu trandafiri. Astfel de recomandări vin ca inspirație din ceea ce vei găsi disponibil la Deco Perete.

Nu vei greși nicicând cu imprimeuri florale de asemenea, să spunem că sunt un stil atemporal și se potrivesc în orice încăpere și în orice casă, fie modern decorată, fie una cu accente scandinave. O pată de culoare și imprimeul florilor vor contribui activ la crearea unui decor de vis.

Acasă îți găsești liniștea – transpune asta în fototapetul pe care îl alegi

La fel ca atunci când alegi culoarea pereților sau ce corpuri de mobilier să completeze casa, atunci când alegi un fototapet trebuie să te gândești la ce anume dorești să definești. Acasă este liniștea, locul tău de intimitate, locul în care te regăsești. Poți transpune asta în fototapet.

Există în colecția de la Deco Perete fototapete cu peisaje din lumea largă, cele din natură sau care imită texturi și materiale cum sunt cele cu imaginea cărămizilor sau a cuburilor din piatră albă. Varietatea de imagini imprimate pe tapete înseamnă o altă formă de a exprima stări și sentimente.

Așadar, anul acesta preferă un decor aparte, nu încărcat de decorațiuni, cât mai ales definit de imagini care îți dau o stare de bine. Știi că se spune că „o imagine face cât o mie de cuvinte”.

Descoperă toate colecțiile de tapete și fototapete aici la deco-perete.ro.

Contact:

0770917748

contact@deco-perete.ro