Alex Magala în vârstă de 26 de ani, din Republica Moldova a șocat la propriu, juriul emisiunii Britain’s Got Talent 2016 cu un număr extrem de riscant. A înghițit două săbii, s-a dat peste cap și s-a aruncat în gol de pe o bară, cu capul în jos, având sabia înfiptă în gât.

Juriul și publicul de la emisiunea Britanicii au talent au avut parte de un număr extrem de șocant care se putea termina tragic pentru moldoveanul Alex Magala.

Înainte de a-și începe numărul Alex Magala a spus că a început să practice acest sport încă din adolescență și că a avut multe leziuni din cauza săbiilor pe care le înghițea.

Întrebat de juratul  Simon Cowell, dacă este periculos numărul său, Alex a spus că da.

Este periculos? de la 1 la 10 cât de periculos este”, l-a întrebat juratul. Iar moldoveanul a răspuns: da este foarte periculos, practic eu îmi risc viața azi, în fața voastră. Și nu a exagerat cu nimic.

Moldoveanul a fost la un pas de a muri pe scena Britain’s Got Talent 2016 în momentul în care a alunecat pe bară cu capul în jos, având sabia înfiptă în gât.

Aleg Magala s-a oprit la doar cinci centimetri distanță de podeaua care putea să-i împingă sabia și mai mult în corp și astfel să-l omoare.

A fost momentul culminant în care atât juriul, publicul, prezentatorii și staff-ul tehnic al emisiunii au rămas înmărmuriți și au fost de-a dreptul șocați.

Publicul urla de spaimă, jurații s-au întors cu spatele de frică, iar unul din prezentatori s-a așezat pe podea din cauza șocului, iar membrii staff-ului tehnic al emisiunii erau înmărmuriți.

După ce și-au revenit din șoc, jurații l-au trimis în etapa următoare a concursului cu 4 de DA.

Video este cu adevărat șocant și nu este recomandat celor cu probleme cardiace.