Unul dintre cei mai buni medici legişti din România, Dr. Valentin Iftenie, rupe tăcerea şi face dezvăluiri cutremurătoare depre pandemia de coronavirus. Legistul spune că foarte puţine din cazurile investigate de IML Mina Minovici, au avut drept cauză a morţii, infecţia cu coronavirus.

Medicul Valentin Iftenie a decis să rupă tăcerea și face dezvăluiri care aruncă în aer pandemia de Covid-19. Doar o mică parte din cei declaraţi drept morţi de coronavirus, au murit efectiv din cauza acestui virus.

Organizația Mondială a Sănătății a „recomandat” încă de la începutul Pandemiei SĂ NU SE FACĂ AUTOPSII în cazul celor declarați morți de Covid.

Decizia este cu atât mai absurdă cu cât TOCMAI NECROSPIILE sunt cele care ar putea avea un aport vital la înțelegerea modului în care se manifestă boala și la găsirea unor soluții mai eficiente de tratament.

Experţii OMS spunând că s-a dorit să nu îi pună în pericol pe medicii legiști. Pe aceeași logică ar trebui ca nici medicii și asistenții care lucrează în linia întâi să nu mai fie în contact cu bolnavii de Covid, ca să nu fie puși în pericol.

Adevărul este că prin această manevră, OMS-ul, Big Pharma și servitorii lor din toate țările cu acoperire totală pentru manipularea statisticilor pandemice și pentru atingerea următoarelor obiective: restrângerea drepturilor civile, vaccinarea forțată sau prin constrângeri sociale, obediența populației, Marea Resetare Neomarxistă.

Dar ce s-ar întâmpla dacă s-ar face autopsii în cazul fiecărui om declarat mort de covid? S-ar cam încheia cu Pandemia, pentru că s-ar evidenția faptul că foarte puțini ar mai putea fi trecuți ca decedați în statisticile Coronavirus.

Valentin Iftenie a declarat în emisiunea lui Mădălin Ionescu, declară că „din 150 de decese COVID investigate la IML, puține au fost cauzate de Sars CoV 2 ! NU EXISTĂ LEZIUNI SPECIFICE ACESTEI BOLI. Ele sunt comune cu cele generate de alți viruși gripali!”

Dr. Valentin Iftenie, dezvăluiri despre cum autoritățile umflă cifrele!

„Dau un exemplu: un individ e victima unui accident rutier, dar care, către final, a făcut această infecție. Credeți că noi o să scriem că a murit prin infecție? Nu! Cauza de deces este politraumatism din trafic rutier. Așa se procedează la noi. (…) În schimb, pe certificatul medical constatator al decesului apare: contaminat cu virusul…” – dr. Valentin Iftene.

Medicul declară că studiul revoluționar realizat la Institutul Mina Minovici pe decesele declarate de Covid va fi pus pe masa Ministerului Sănătății, în curând.