Un medic din Râmnicu Vâlcea a ajuns după gratii după ce i-a tăiat gâtul unui coleg

Tentativă de omor în sala de operații a Spitalului de Urgență din Râmnicu Vâlcea. Constantin Ploscaru i-a tăiat gâtul cu un bisturiu, colegului său, Emil Bărbulescu pentru că acesta din urmă a vrut să opereze un pacient diagnosticat cu virusul HIV SIDA.

Caz şocant la Spitalul de Urgență din Râmnicu Vâlcea. Doi medici s-au luat la ceartă din cauza unui pacient, iar unul din ei l-a înjunghiat pe celălalt cu un bisturiu.

Medicul Emil Bărbulescu a vrut să opereze un pacient care ar fi fost diagnosticat cu HIV pozitiv, fapt care l-a nemulțumit pe doctorul Constantin Ploscaru.

Văzând că colegul său nu renunță la operație, Constantin Ploscaru a intrat în sala de operații și i-a cerut lui Bărbulescu să sisteze de urgență intervenția.

După un schimb de replici, Ploscaru a luat un bisturiu și i l-a înfipt în gât colegului său.

Medicul Bărbulescu a fost de urgență intubat și se află la reanimare, în timp ce Constantin Ploscaru a fost audiat de procurori și reținut pentru 24 de ore pentru tentativă de omor.

„Am fost solicitați să intervenim la Spitalul Județean din Râmnicu Vâlcea unde a avut loc un conflict violent între doi medici chirurgi, C.P. și E.B., în urma căruia unul a necesitat intervenții chirurgicale. Procuratura a preluat cercetarea cazului și vom reveni cu detalii pe parcursul anchetei”, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu.

Pentru gestul său, Constantin Ploscaru riscă ani grei de închisoare.

 

Vrei sa fii la curent cu noile stiri? Da-ne un like!