Un medic celebru aruncă bomba: România este condusă de psihopați

O somitate a medicinei româneşti face afirmaţii cutremurătoare despre cei care conduc România. Prof. dr. psihiatru Aurel Romila susţine că „Psihopaţii au ocupat toate posturile-cheie în România”.

Prof. dr. psihiatru Aurel Romila afirmă că populaţia țării noastre se împarte, în opresori (psihopaţi) şi oprimaţi (depresivi).

Suntem un popor oprimat și depresiv, condus de psihopați. Destinele sunt neîmplinite, ratate, curmate prematur, fiindcă deasupra noastră tronează nişte incapabili care ne pun piedici. Suntem condamnaţi la ratare de nişte psihopaţi„, afirmă Aurel Romilă.

Iar dacă ne uităm în aceste zile la declaraţiile liderilor politici, prim minsitrului demis, a Preşedintelui României, dar şi a unora dintre miniştri, tindem să-i dăm dreptate în totalitate profesorului Romila.

Doctorul spune că oamenii sunt profund nefericiţi și aproape o treime suferă de depresie într-o formă sau alta pentru și-au pierdut valorile de bine, frumos, adevăr şi dreptate. Iar asta se întâmplă pentru că toate funcțiile cheie din țară au fost ocupate de psihopați.

“Aproape o treime din populaţie suferă într-o formă sau alta de depresie. Însă nu pentru ei mă îngrijorez eu, ci pentru cei de deasupra stratului fin al normalităţii, pentru psihopaţi, care au ocupat toate posturile-cheie în ţară. De aia nu avem sănătate mentală în ţara asta, că populaţia se împarte în mare mă­sură între opresori (psihopaţi) şi oprimaţi (depre­sivi). Ăsta e un adevărat război social, dar cine recu­noaşte? Cea mai gravă consecinţă a istoriei noastre din ultima sută de ani a fost felul în care s-a făcut se­lecţia umană. O societate care nu permite dezvoltarea persoanei e o societate slabă. Când personalitatea nu poate înflori, când e traumatizată, apar bolile psihice şi intervine ratarea. Ratarea e punctul în jurul căruia se învârte totul. E discrepanţa între ceea ce am putea deveni şi ceea ce ajungem să devenim în societatea de azi. Destinele sunt neîmplinite, ratate, curmate prematur, fiindcă deasupra noastră tronează nişte incapabili care ne pun piedici. Suntem condamnaţi la ratare de nişte psihopaţi. În medicina romană, primul îndemn era non nocere, să nu faci rău!” declară prof. dr. Aurel Romila.

Sursa: formula-as.ro