Un tânăr medic doreşte să devină Preşedintele României pentru următorii cinci ani cu dorinţa de a „vindeca” România. De profesie Doctor Medic Veterinar, Sebastian Popescu, în vârstă de doar 37 de ani, are antidotul cu ajutorul căruia va „deparazita” ţara pentru a o readuce pe calea cea dreaptă.

Sebastian Popescu consideră că este timpul ca tinerii români să se implice în mod real şi serios în conducerea ţării pentru a o dezvolta şi moderniza la fel ca alte ţări din UE. Tânărul medic este convins că românii îşi doresc o schimbare radicală în ţară şi consideră faptul că actuala clasă politică, în frunte cu actualul Preşedinte, este una compromisă şi că ea trebuie schimbată în totalitate.

„Cred în schimbare şi cred că românii au capacitatea de a realiza lucruri măreţe, dar cu condiţia să fie uniţi şi să aibă un lider care să le insufle dragostea de ţară, de neam, de patrie, au nevoie de un Preşedinte care să-i respecte, să-i ocrotească şi să-i reprezinte cu cinste peste tot în lume. Minunile apar doar atunci când crezi cu adevărat şi când faci ceva în direcţia bună. Cred că românii vor schimbare, cred că românii vor un alt Preşedinte şi de aceea mă înham la această provocare, cea mai mare din viaţa mea. Sunt pregătit să devin cel mai tânăr Preşedinte din istoria României”, a declarat Sebastian Popescu.

Nu este nici omul „sistemului”, nu provine din rândurile politicienilor corupţi, ci provine din rândurile celor mulţi, sătui de actuala clasă politică care nu face nimic pentru cetăţeni.

Sebastian Popescu este un luptător care crede că rezultatele apar doar atunci când ai curajul să ieşi din rând, să te implici, să munceşti enorm şi să crezi în tine până la capăt, chiar şi atunci când nimeni nu îţi dă vreo şansă.

Dacă vrei să tealături echipei Noua Românie şi să faci parte din echipa de campanie a lui Sebastian Popescu, te poţi înscrie pe site-ul oficial al PNR şi să devii membru al celui mai modern, inovator şi transparent proiect politic din România.

Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statutul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Înscrie-te în Noua Românie și ia parte la adevărata schimbare a țării.   

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.