Radu Pălăniţă, un mecanic auto din Bucureşti, în vârstă de 40 de ani, a lăsat cu gura căscată, pe cei patru juraţi ai emisiunii Românii au talent de la PRO TV. Dacă la Vocea României nu a întors niciun scaun, la Românii au talent, a fost trimis direct în semifinale de Florin Călinescu, prin intermediul Golden Buzz.

”Nu am niciun fel de studii muzicale, însă am aflat că pot să cânt, în urmă cu 4 ani si jumătate, într-un bar de karaoke. De atunci, la fiecare sfârșit de săptămână, frecventez locații de karaoke unde cânt alături de prieteni. Mi-am dat seama că vreau să încânt oamenii cu muzica mea”, a declarat Radu Palaniţă înainte de a începe să cânte.

Florin Călinescu a fost uimit de vocea mecanicului şi a apăsat butonul auriu.

Eu asta apreciez la această emisiune. Faptul că oameni fără niciun semn al destinului descoperă ceva și vin aici. Și au o meserie. Uite, anul trecut era o croitoreasă. Acum este un mecanic auto. Mâine puteți fi milionari… Eu de un mecanic auto am nevoie. Vreau să te responsabilizez”, a spus Florin Călinescu, înainte de a apăsa Golden Buzz.

În anul 2019, Radu Palaniţă a participat la Vocea României însă nu a reuşit să întoarcă niciun scaun la audiţiile pe nevăzute. Acum, la un an distanţă, uimeşte o ţară întreagă cu o interpretare perfectă care îţi face pielea de găină. Nici nu zici că nu ar fi cântăreţ profesionist de talie internaţională. Iar în realitate, e doar un mecanic auto fără studii muzicale dar cu o voce divină.