Traiul luxos şi lipsit de griji este un vis pe care orice tânără domnişoară îl are şi doreşte să devină realitate. Acest lucru nu este imposibil, mai ales atunci când dorinţa de a persevera şi de a ajunge sus domină.

Nu mai este de mult un secret că angajalele celor mai renumite studio-uri de videochat din Bucureşti, precum este Tandress, duc o viaţă definită de lux. De altfel, acestea merită toată atenţia pe care o primesc, precum şi bonusurile pe care le iau de fiecare dată când avansează şi atrag mai mulţi clienţi.

Atât pachetele finaciare, cât şi condiţiile în care modelele îşi prestează serviciile sunt extrem de motivante.

Beneficiile de care se bucură un model care lucrează într-un studio chat Bucuresti, parte a grupului Charm Studios, sunt nenumărate, iar angajatele au simţit acest lucru şi le-au recomandat şi celor mai bune prietene acest job.

Videochat-ul deschide tinerelor poarta catre faima, succes si bani

În timp ce majoritatea locurilor de muncă disponibile pentru tinerele care locuiesc sau urmează cursuri universitare în Bucureşti oferă salariul minim pe economie, la studioul Tandrese modelele se bucură de un venit financiar incredibil de mare.

Cele care au vechime în acest domeniu ştiu cât de benfic este un loc de muncă precum cel de model în videochat. În cadrul acestui studio, fetele au şansa de a cunoaşte persoane importante din înalta societate, de a-şi dezvolta abilităţile de comunicare, de a învăţa lucruri noi, dar şi de a-şi face prietene.

Condiţii de lucru deosebite – dacă la majoritatea job-urilor tinerele trebuie să petreacă zile în şir muncind în picioare, la Tandress au parte de un răsfăţ pe măsură. Astfel că aici, fiecare cameră în care tinerele prestează serviciile de model în videochat este amenajată în aşa fel încât să îi asigure acesteia tot confortul şi relaxarea de care are nevoie.

Câstiguri pe măsură – pentru că este o muncă ce necesită anumite abilităţi, şi salariile pe care le primesc modelele sunt la fel de mari. Angajatele care dau dovadă de seriozitate şi de profesionalism, au posibilitatea de a solicita anumite avansuri atunci când doresc să îşi cumpere un automobil sau un apartament nou. Banii pe care îi câştigă un model cu experienţă sunt mai mult decât suficienţi pentru a deschide în câţiva ani o afacere proprie, pentru a călători în diverse ţări, sau pentru a-i ajuta financiar pe cei dragi.

Program flexibil – perioada tinereţii este încarcată cu tot felul de lucruri: facultate, probleme de familie, ieşiri cu prietenii. Nu oricine reuşeşte să aibă şi un loc de muncă pentru că este destul de solicitant. Studio-ul Tandress le oferă tinerelor cu potenţial posibilitatea de a le face pe toate, cu ajutorul unui program de lucru extrem de flexibil.

Beneficiile de care se bucură un model în videochat nu se opresc aici. Acestea au parte de nenumărate surprize, iar pe măsură ce îşi fac treaba mai eficient cresc şi avantajele. Numai în cadrul grupului de studio-uri Charm, câştigurile sunt fabuloase, programul este extrem de lejer, iar mediul de lucru este relaxant.

Tinerele încrezătoare în propria persoană, cu un aspect fizic plăcut şi bune abilităţi de comunicare sunt aşteptate la interviu pentru postul de model videochat în cadrul studio-ului Tandress.