Donald Trump are zilele numărate la Casa Albă. Magnatul american ar urma să demisioneze în câteva săptămâni susține istoricul Ronald L. Feinman.

Unul dintre cei mai bine cotaţi istorici din Statele Unite, profesorul Ronald L. Feinman a spus că cel mai probabil Donald Trump va fi pus sub acuzare sau forţat să demisioneze în următoarele săptămâni.

Ronald L. Feinman a prezis că fostul magnat media va rămâne în funcţie „între cele 31 de zile ale lui William Henry Harrison, din 1841”, care a murit pneumonie şi cele „199 de zile ale lui James A. Garfield, din 1881”, care a murit la 79 de zile după ce a fost împuşcat într-o încercare de asasinat, „după o suferinţă teribilă şi malpraxis”, scrie Business Insider.

Ronald L. Feinman a publicat recent o carte despre destinele nefericite ale liderilor  americani. Referindu-se la vicepreşedintele american Mike Pence, care va prelua conducerea dacă Trump pleacă de la Casa Albă, istoicul comentează că „preşedinţia Pence” ca inevitabilă.

Predicţia renumitului istoric vine la scurt timp după ce Casa Albă a recunoscut că în urmă cu câteva săptămâni Michael Flynn nu a spus adevărul despre apelul telefonic avut cu un diplomat rus. Vestea a alimentat speculaţiile privind apropierea lui Donald Trum de Vladimir Putin  şi implicarea Rusiei în campania SUA la prezidenţiale.