La mii de kilometri de casă, un grup de români care nu şi-au uitat ţara, s-au unit pentru a începe construcţia unei Noi Românii fix în ţara care în prezent găzduieşte cele mai importante structuri ale Uniunii Europene, inclusiv sediul NATO.

Au plecat din ţară pentru un trai mai bun pe tărâm belgian, dar tot cu inima la România au rămas. Pentru că îşi doresc să revină în ţara lor şi să trăiască şi să muncească alături de familie şi cei dragi, un grup de români au pus bazele unui proiect unic prin care doresc să înceapă de la distanţă, construcţia unei Noi Românii.

La doar 19 zile de la înfiinţarea PNR Belgia,  membrii organizaţiei s-au reunit sâmbătă, în localitatea Zottegem din Belgia. pentru a se cunoaşte şi pentru a decide împreună cum se pot implica pentru a contribui la îndreptarea lucrurilor în România.

Preşedintele PNR Belgia, Radu Sumanaru, alături de colegii din Biroul Executiv Local, Radu Andrei Gulei – Vicepreşedinte, Daniela Comşa – Vicepreşedinte, Ana Maria Gulei – Secretar General, Vasile Grigor – Trezorier, s-au implicat în organirarea primei reuniuni a membrilor Organizaţiei PNR Belgia.

Preşedintele PNR Blegia le-a adus la cunoştinţă membrilor faptul că în luna mai se vor alege şi delegaţii care vor participa la Adunarea Generală din 17 iunie de la Bucureşti, în cadrul căreia se va desemna candidatul PNR la Prezidenţiale, cât şi faptul că în luna august, PNR îşi alege candidaţii la europarlamentarele din 2019.

„Ne-am săturat ca românii să o ducă atât de greu într-o țară bogată. Legislația fiscală nu ajută nici angajații nici angajatorii iar mai nou se duce o lupta cruntă de către partidul aflat la guvernare pentru a subjuga total și justiția din România. Am decis să ne implicăm pentru că doar împreună putem produce schimbarea pe care cu toţii cred că ne-o dorim în România”, a declarat Preşedintele PNR Belgia, Radu Sumanaru.

organizatia pnr belgia

De mărţişor, colegii din Organizaţia PNR Belgia, vor împărţi femeilor românce, mărţişoare şi flori alături de flyerul PNR special conceput pentru luna lui Mărţişor.

Dacă îţi doreşti să iei parte la schimbare, te poţi alătura echipei Noua Românie, indiferent unde te aflii. Te poţi înscrie pe site-ul oficial, dar cu condiţia să ai vârsta minimă de 18 ani.PNR este cel mai modern partid din România. Înscrierea se face doar online pe site-ul oficial, iar cotizația se achită doar prin bancă, o dovadă de transparență totală.

Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Înscrie-te în Noua Românie și ia parte la adevărata schimbare a țării.   

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.

martisoare pnr belgia