Crimă terifiantă în turcia, comisă de un fotbalist. Bărbatul şi-a ucis fiul de cinci ani pentru că nu îl plăcea şi nu îl iubea.

Cevher Toktaş, mijlocaş la echipa de fotbal Bursa Yıldırımspor din Turcia, a dezvăluit autorităţilor că şi-a ucis copilul.

Pe 23 aprilie, fotbalistul s-a dus cu fiul său la un spital din Bursa, prezentând tuse și febră ridicată. Autorităţile i-au băgat pe amândoi în carantină, fiind suspecți că au contactat coronavirus. Câteva ore mai târziu, Cevher Toktaş a apelat cadrele medicale pe motivă că fiul său respira extrem de greu. Medicii au aplicat procedurile de resuscitare timp de două ore, însă nu au putut să-l salveze.

Medicii au declarat decesul pe motiv că ar fi fost infectat cu coronavirus. Însă, după 11 zile de la deces, Toktaş a făcut mărturii cutrmurătoare. Fotblistul s-a dus la poliţie şi a anunţat că şi-a ucis fiul

„L-am presat cu o pernă în timp ce stătea pe spate. Timp de 15 minute am făcut asta. Fiul meu se chinuia în tot acest timp. După ce a încetat să se miște am ridicat perna și am stricat la doctori, ca să elimin suspiciunile. Nu l-am iubit niciodată pe fiul cel mic, nu știu de ce s-a întâmplat asta. Nu am nicio boală psihică, pur și simplu nu îl plăceam” a declarat Cevher Toktaş la poliţie.

Pentru fapta sa, fobalistul riscă închisoarea pe viaţă.