Un espressor profesional te ajuta sa prepari doar espresso? Iata raspunsul unor barista profesionisti!

Denumirea de espressor poate deruta persoanele care nu sunt familiarizate cu cele mai performante echipamente de producere a cafelei. Specialistii stiu insa foarte bine ca un espressor profesional nu prepara doar espresso, ci o gama foarte variata de bauturi pe baza de cafea, cum ar fi Cappuccino sau Latte.

Ce isi doresc romanii cand savureaza o cafea?

Conform unor sondaje recente, 53% dintre romanii adulti sustin ca beau o ceasca de cafea dimineata, iar 40% prefera doua sau mai multe cafele pe zi, la masa de pranz ori in timp ce muncesc. 90% dintre romani vad in cafea o sursa de relaxare si calmare, in timp ce o treime afirma ca licoarea de culoare neagra ii face fericiti si ii ajuta sa se concentreze.

Aceste procente reprezinta vesti excelente pentru orice proprietar sau administrator al unei cafenele, al unui bar sau al unei cofetarii in care se serveste si cafea. Avand in vedere procentele atat de mari de bautori de cafea, un flux constant de clienti este asigurat pentru acele unitati care investesc in noile modele de espressor profesional. Acestea se remarca prin calitatea bauturilor oferite, prin rapiditatea prepararii si prin capacitatea de a produce zeci de sortimente diferite.

Iata cateva dintre modelele de espressor profesional din noua generatie care permit satisfacerea gusturilor celor mai pretentiosi clienti!

Electrolux Professional cu 4 unitati

Compus din 4 unitati diferite si dotat cu un fierbator cu capacitatea de 21,9 litri, acest echipament garanteaza o calitate constanta buna a bauturilor produse pe intreg parcursul zilei, datorita capacitatii de a-si pastra permanent fiabilitatea si de a oferi senzatia de prospetime. Poate sa produca nu mai putin de 48 de bauturi diferite.

Este dotat cu 4 cutii de comanda autonome, cu 4 programe de dozare programata, cu posibilitatea de programare a aburului si apei si cu un ciclu de curatare automata. De asemenea, este dotat cu un distribuitor de apa calda cu doua taste de temporizare programabila si cu un distribuitor de abur cu o tasta de temporizare programabila.

espressor profesional

Tango Duo ST full automat

Acest espressor profesional este capabil sa creeze si sa compuna un meniu de 96 de sortimente diferite de bauturi delicioase, avand capacitatea de a prepara 4 bauturi diferite in acelasi timp, cu apa si abur.

Se remarca printr-o capacitate de livrare de-a dreptul impresionanta. Este vorba despre 440 de cesti pe ora de Espresso de 40 de mililitri, 300 de cesti pe ora de Espresso lungo de 100 de mililitri, 240 de cesti pe ora de Capuccino, 180 de cesti de Latte si 56 de litri de apa fierbinte pe ora.

Aceasta masina de cafea super-automata este dotata cu o interfata cu ecran touchscreen de 7 inch, care permite un control intuitiv al grupului Tango, recunoscut pentru calitatea exceptionala de extractie a cafelei.

Are latimea minima pentru o masina de cafea super-automata cu doua grupuri, de 60 de centimetri, astfel incat reprezinta o varianta optima inclusiv din punctul de vedere al dimensiunilor si al designului. In consecinta, este preferata in toate cafenelele, barurile si restaurantele care servesc in mod constant o gama diversa de bauturi pe baza de cafea.

Alegeti un espressor profesional performant si clientii vor prefera sa isi inceapa fiecare zi servind bautura preferata in localul pe care il administrati!

Autor: iAgency