Un celebru medic canadian aruncă în aer pandemia de coronavirus. Medicul spune că în realitate, totul este o mare farsă transformată într-o afacere colosală de miliarde de euro.

Dr. Roger Hodkinson a declarat oficialilor guvernamentali din Alberta, Canada, în timpul unei conferințe zoom cu  Comitetul pentru Servicii Publice și Comunitate, că actuala criză a coronavirusului este „cea mai mare farsă perpetuată vreodată unui public”.

„Există o isterie publică complet nefondată condusă de mass-media și politicieni, este revoltător, aceasta este cea mai mare farsă perpetuată vreodată unui public neştiutor”, a spus Hodkinson şi continuă: Nu este altceva decât un sezon rău de gripă. Acesta nu este Ebola. Nu este SARS”.

Medicul patolog a spus că nu se poate face nimic pentru a opri răspândirea virusului, în afară de protejarea persoanelor în vârstă, mai vulnerabile și că întreaga situație reprezintă „jocul politic al medicamentelor, iar acesta este un joc foarte periculos”. Hodkinson a subliniat că „distanțarea socială este inutilă, deoarece COVID-19 este răspândit de aerosolii care se răspândesc aproximativ 30 de metri înainte de a se aşeza pe suprafeţe”.

Medicul canadian spune că măştile sunt efectiv inutile: Măștile sunt cu totul inutile. Nu există nicio bază de dovezi pentru eficacitatea lor  Măştile de hârtie și măștile din țesătură sunt pur și simplu inutile. Nici măcar nu sunt purtate eficient de cele mai multe ori. Este cu totul ridicol văzându-i pe acești oameni nefericiți, fără educație – nu spun asta într-un sens peiorativ – că poartă măşti pe față.

Medicul spune că testele PCR sunt false şi au menirea de a induce isterie în rândul populaţiei:  rezultatele pozitive ale testelor nu înseamnă o infecție clinică” și că toate testele ar trebui să se oprească deoarece rezultatele false „conduc isteria publică. 

Dr. Hodkison cere autorităţilor să lase oamenii să revină la viaţa normală: Lăsaţi oamenii să ia propriile decizii. Ar trebui să fiți complet detaşaţi de afacerile din medicină. Sunt absolut revoltat că acest lucru a atins acest nivel, totul ar trebui să se oprească mâine.