Deputatul PSD, Cătălin Rădulescu vrea ca protestatarii din Piața Victoriei care încă mai protestează la adresa Guvernului Grindeanu, să fie îndepărtați cu ajutorul tunurilor de apă și că dacă îl apucă nebunia scoate și mitraliera.

Deranjat de faptul că protestele continuă în Piaţa Victoriei, deputatul Cătălin Rădulescu, de la PSD, a avut o ieşire halucinantă la adresa manifestanţilor.

Cu o condamnare penală la activ, Cătălin Rădulescu cere alungarea protestatarilor cu tunurile de apă.

„De ce stau mai stau ca proştii, acolo? N-au treabă? N-au serviciu? N-au copii? Au fost scoşi în stradă şi manipulaţi. Au fost mulţi dintre ei aduşi de multinaţionale. Danone, Raiffaissen şi câte şi mai câte „, a tunat Rădulescu, anunţă adevarul.ro.

Rădulescu e unul dintre parlamentarii care susţin procesul de modificare a Codului Penal. Deputatul ameninţă că şi-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie şi e pregătit să o folosească din nou, conform sursei citate.

”Dacă mă apucă o nebunie, pot să ies şi să trag din nou cu ea. Am tras şi eu la Revoluţie şi pot să trag din nou”, a mai spus Rădulescu.