Cel de-al cincilea episod din noul sezon iUmor, ce va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, va aduce în faţa telespectatorilor cele mai neaşteptate momente artistice, de la cei mai îndrăzneți concurenți, invitați speciali unul și unul și până la cele mai extravagante numere de umor. Printre ei se numără și Baba Anxi, care a venit pe scena iUmor cu un moment cu totul neaşteptat pentru juraţii show-ului.

,,Bordea, mai știi când puneai capul pe pernă, liniștit? Au apus vremurile alea, n-o să-l mai pui!”, așa și-a făcut Baba Anxi intrarea pe scena iUmor, continuând: ,,Ți-ai văzut, vreodată, anxietatea cu ochii? Atunci, uită-te mai bine, eu sunt!’’, băgând spaima în jurat, spre deliciul colegilor săi.

,,Feriți-vă, că a venit anxietatea și e plină de negi!’’, s-a amuzat Delia. ,,A venit și a lansat un val de teroare și atunci am realizat că astăzi trebuie să-mi observ atent colegii, pentru că voi avea parte de amuzament; din momentul ăla, am fost geană pe ei’’, a declarat Cheloo, distrându-se copios pe seama colegilor săi.

Despre ce număr este vorba, ce reacții au mai avut cei patru jurați și ce voturi a obţinut concurenta, telespectatorii vor afla sâmbăta aceasta, la Antena 1, începând cu ora 20:00 și pe AntenaPLAY.