Un colonel SRI aruncă BOMBA: Dragnea, Ponta şi Udrea vor fi săltaţi de DNA!

Un colonel SRI aruncă BOMBA: Dragnea, Ponta şi Udrea vor fi săltaţi de DNA!
loading...

Daniel Dragomir aruncă bomba care ar arunca în aer scena politică din România. Colonelul SRI susține că are informații conform cărora săptămâna care începe va fi una de foc. DNA îi va sălta pe Liviu Dragnea, Victor Ponta, Elena Udrea sau Gabriel Oprea, totul în uralele celor care vor protesta în stradă.

De trei-patru săptămâni, duduie furnalele din Știrbey Vodă. Se pregătește contraatacul final. După porc… urmează circul. Haideți să îi stricăm statului paralel surpriza și planul. Diseară, TFL-iștii vor ieși în piață. Ca la un semnal. De mâine, în următoarele săptămâni, Statul paralel condus de PFA Kovesi va trece la asaltul final asupra listei negre a opozanților. Nume multe. Nume mari. Printre care: Dragnea-Teldrum, Ponta (PFA Kovesi este neagră după povestea cu porcul), Oprea (pentru a șterge amintirea sufrageriei), Nițu, Tobă, Udrea și campaniile electorale și mulți alții, ceva ANRP -uri noi„, scrie Daniel Dragomir pe blogul personal.

Fosta mână dreaptă a lui Coldea, continuă previziunile sumbre:

Praf în ochi. Dar și dosare vechi de 3-4 ani aruncate pe piață împotriva opozanților:

 • Împotriva celor care au îndrăznit să propună legi noi,
 • Împotriva celor ce au vorbit despre sufragerii și porci,
 • Împotriva celor ce au scos la lumină statul paralel,
 • Împotriva unui partid care deranjează (dosarele strânse sunt deja despre toți membrii CEx),
 • Împotriva oricărei forme de opoziție la abuzurile din ultimii ani.
 • Și împotriva porcului de la T14 dacă s-ar putea.
 • Împotriva celor care nu au spus încă nimic sau a multor lucruri ce nu au fost spuse, dar vor fi spuse în curând . Iar acel nimic va face ca sufrageria să pară o plimbare în parc.

O țară nu poate să se dezvolte sau să evolueze sub imperiul răului, al fricii și al listelor negre.
Statul paralel nu înțelege că a pierdut. Seamănă din ce în ce mai mult cu Ceaușescu în noiembrie 1989.

Lupta finală se apropie și sunt convins că oamenii acestei țări vor ca imperiul răului, al fricii și al listelor negre să se termine”, arată Daniel Dragomir,

Categorii: ȘTIRI

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Comentarii

 1. Bebelu
  Bebelu 6 noiembrie, 2017, 07:17

  Asistam la o revolutie a serviciilor secrete, in frunte cu SRI de spălare a imaginii si debarasare de „foștii”, niște hârciogi cu gușile pline care nu vor să se care. Tot ceea ce vedem si trăim in războiul româno-român, nu este altceva decât un proces de plătire de polite si bătaie pentru întâietate. Vechea structură (care l-a susținut pe Dragnea & Tăriceanu) si-a terminat rolul si nu vrea sa se dea dusa. Noua structura, coordonata foarte eficient si profesionist de către Maior nu se lasă. Vom mai asista la faze interesante din acest război, care nu va aduce decât necazuri romanilor. Primul se simte foarte clar: borfașii pușcăriilor pe străzi. Să nu uităm că veche securitatea îi avea ca „instrumente de bază”. Ăștia noi nu-i mai vor. Următoare fază: dărâmarea justiției. Foarte utilă Celavekului, deoarece deschide Cutia Pandorei, începând iar cu si haosul (ceva de care ne-am săturat peste poate), care se se va relua. Păcat de faptul că cei care azi sunt în stradă, acum un an, in decembrie, erau acasă si făceau mișto, lăsând generația 60+ sa decidă cine face cărțile in Rumânica!!

  Reply this comment
 2. Smaranda
  Smaranda 6 noiembrie, 2017, 18:56

  Eşti optimist domnule!
  Hoţii (adică statul paralel) se bazează pe prostia acelora, care i-au slujit, pentru „firimiturile” pe care le-au primit de la ei! Şi cum ţara după 1989, s-a umplut de aceşti inşi , şansele sunt minime! Doamne ajută să n-am dreptate!

  Reply this comment

Scrie un comentariu

<