Un celebru virusolog face dezvăluiri cutremurătoare despre COVID 19: Este opera unor profesioniști, a biologilor moleculari

Celebrul virusolog francez care a luat premiul Nobel pentru descoperirile făcute în cazul SIDA, face dezvăluiri cutremurătoare despre coronavirus. Deşi au trecut aproximativ doi ani de la izbucnirea acestei pandemii, lumea ştiinţifică rămâne împărţită în privinţa originii acestui virus chinezesc.

Profesorul francez, Luc Montagnier – deținător al unui premiu Nobel pentru medicină și primul cercetător care a izolat virusul SIDA a declarat că virusul COVID 19 este creat în laborator de către profesinişti.

Se face o manipulare în jurul acestui virus – coronavirusul provenit de la liliac -, cineva i-a adăugat secvențe genetice, în special de la HIV, de la virusul SIDA … Nu este o mutație care să apară firesc. Este opera unor profesioniști, a biologilor moleculari … o muncă precisă și minuțioasă” a spus Luc Montagnier.

La scurt timp după ce a făcut aceste declaraţii, virusologul a fost atacat din toate părţile fiind ameninţat că va sfârşi într-un azil de nebuni la fel cum a păţit şi profesorul francez, Jean-Bernard Fourtillan, care a spus la rândul lui adevărul.

Profesorul francez Olivier Schwartz, șeful departamentului de virusologie și imunitate de la Institutul Pasteur din Franța, a declarat: „Studiile asupra genelor virusului arată clar că nu a fost un virus creat de om în laborator. Profesorul Luc Montagnier răspândește teorii fantasmagorice”.

Coronavirusul pare a fi defapt un virus fabricat, o armă biologică menită să reducă numeric populaţia.