Duminică, de la 20:30, în cea de-a treia ediție a singurului show cu pedigree de vedetă, un cal dansator, un câine matematician și patru peruși de peste Prut speră să prindă un pește mare la „Ham talent”.

În galop către inima telespectatorilor se va îndrepta Pluto, un cal din cale-afară de talental, care are foarte multe lucruri în comun cu Mihai Petre. Dus cu zăhărelul de stăpâna lui, calul va oferi un moment artistic emoționant.

Nu-și mai încap în pene de talentați ce sunt! Asta se poate spune cu ușurință despre patru peruși, atent coordonați de stăpânul lor, Mihai Zagaevschi, veniți cu toții din Republica Moldova. Se pare că stăpânul lor vorbește foarte clar pe limba lor, nu se pot explica performanțele de care sunt capabile cele patru înaripate.

Formula către marele premiu al emisiunii „Ham talent” speră să fie găsită și de Cookie, un cățel care pare să nu dea niciodată de greu la matematică. Telespectatorii Antena 1 vor cunoaște un patruped fără egal, care este capabil să latre de nota 10.

Nu s-a calificat la Euro, dar atacă hotărât poarta de la „Ham talent”. A stat ce-a stat în cantonament, dar acum un patruped vrea să arate că are mingea la degetul mic. Cum se descurcă el și dacă poate face parte cu succes din lotul naționalei canine de fotbal, duminică, de la 20:30, la „Ham talent”.

Din cea de-a treia ediție a emisiunii nu vor lipsi nici poveștile emoționante, ale căror personaje principale sunt animalele și puterea lor extraordinară de a alina suflete. Un băiat care a învățat cât de mult a putut pentru a obține bursa de studiu din care știa că va putea să cumpere un labrador pentru fratele lui, cu tulburări de spectru autist, demonstrează că responsabilitatea nu ține cont de vârstă.

Tot duminică, Liviu Vârciu continuă să-și croiască drum către inima juratei lui preferate, Diana Munteanu. Liviu îi va recita poezii, îi va face complimente și o va asigura că poate fi dresat. Ba mai mult, îi promite că, la finalul show-ului, îi va pune la dispoziție lesa pe care o ține în culise, pentru a o convinge că vrea cu adevărat să fie la dispoziția ei.

cal dansatorperusicaine matematician