Andrei Stăncescu, un bătrân simpatic și plin de optimism, ne oferă nouă românilor, și în special tinerilor, o adevărată lecție de viață. Bătrânul dă de pământ cu actuala clasă politică: ”Toți sunt o apă și un pământ. Trebuie schimbați și înlocuiți cu tineri care să reformeze cu adevărat țara, să construiască o Nouă Românie”.

În timp ce majoritatea tinerilor nu mai cred în nimic și refuză să se implice pentru a schimba propria țară, un bătrân le dă clasă tuturor. În ciuda venerabilei vârste de 94 de ani, bătrânul dă dovadă de implicare întrucât arde în el, focul viu al dorinței de schimbare, de nou.

Andrei Stănescu are curajul să spună lucrurilor pe nume extrem de tranșant ”noi nu avem lideri, nu avem politicieni, ăștia sunt niște răsuri de politicieni, niște slugi ai Europei”!!!

Colonel în retragere, Andrei Stăncescu a luptat pe front, a simțit pe propria piele represiunile regimului comunist, și în ciuda tuturor greutăților, încă își mai dorește ca țara lui să prospere, să înflorească, să se dezvolte modern iar poporul să fie cu adevărat educat și civilizat.

Pentru că este la curent cu tehnologia de ultimă oră și pentru că navighează pe internet, Andrei Stăncescu a aflat de un proiect inițiat de un grup de tineri români dornici de scbimbare. Așa de mult i-a plăcut proiectul, încât i-a mers la inimă. Era ceea ce el dorea demult să vadă și în România. Așa a aflat de Noua Românie. A sunat la sediul PNR din București și miercuri a fost primit de Președintele Sebastian Popescu. Preț de trei ore, colonelul i-a spus tânărului politician ce ar trebui făcut în România pentru ca lucrurile să se schimbe.

”E nevoie de o schimbare radicală care presupune înlocuirea actualei clase politice. Iar asta o pot face doar tinerii. Ei trebuie să se implice în viitorul țării. Fără implicare nu schimbi nimic. Noi nu avem politicieni, ei nu știu să facă politică adevărată, e un fel de joacă de-a politica. Sunt niște slugi ale Europei. Până când nu vom schimba asta, nu putem schimba nimic”, i-a mărturisit colonelul, Președintelui PNR.

Andrei Stăncescu a vrut să cunoască pe cel care a fondat PNR, întrucât îi place proiectul și pentru că vrea să susțină tinerii care fac parte din Noua Românie. Energia debordantă, mintea ageră și extrem de actuală a colonelului, l-a impresionat pe Sebastian Popescu, Președintele PNR.

”Sunt uimit de dorința arzătoare de schimbare a domnului Stăncescu. În ciuda venerabilei vârste, se preocupă de soarta țării, gândește extrem de actual și pragmatic și ne dă nouă, tuturor românilor, o adevărată lecție de viață, de patriotism, de implicare. Este un om al faptelor. Mi-a spus că schimbarea o vom avea doar atunci când noi tinerii nu vom mai sta de-o parte și când nu vom mai aștepta să facă alții ceva în locul nostru. Îi place proiectul Noua Românie și dorește să ne îndrume și să ajute cât poate pentru că el crede că putem schimba ceva în România prin intermediul PNR. De ar fi toți tinerii din România la fel de dornici de schimbare și implicare ca domnul Stăncescu, ce bine ar fi. Am vedea cu adevărat rezultate incredibile în țara noastră. Poate că românii se vor trezi acum și vor lua atitudine fără să mai aștepte pe margine”, a declarat Sebastian Popescu pentru recentNEWS.ro.

Dacă și tu vrei cu adevărat o schimbare în țara ta, și ai minim 18 ani și nu ai mai făcut parte în ultimii 7 ani din alt partid, te poți alătura echipei PNR, completând AICI formularul online.

Urmărește pe facebook, activitatea Noua Românie!