Un bărbat din Oradea și-a ucis iubita infidelă împușcând-o în cap. Dalia Duca, 24 de ani, a fost găsită împuşcată mortal în cap, într-un autotuism BMW pe care criminalul l-a abandonat pe malul stâng al Crişului Repede, la periferia oraşului Oradea.

Miercuri dimineaţă, agresorul a mers la locuinţa fostei lui prietene, cu un buchet de flori, dar la poartă a apărut atât tânăra, cât şi actualul ei iubit. Pe fondul geloziei, agresorul a scos un pistol cu care a tras mai multe focuri de armă, rănindu-l pe cel care i-a luat locul în inima fetei. Mai apoi, iubitul gelos a urcat fata cu forţa în maşină şi au dispărut.

Fata este vecina noastră, dar nu ştim cum o cheamă. Locuia cam de doi ani aici. Aseară a fost gălăgie. Era un zgomot de fond care se auzea foarte tare. Ce ascultau, sau ce se certau, doar ei ştiu. Era mereu scandal, făceau urât. În urmă cu ceva vreme s-au bătut. Cineva striga:Nu da în mine la faţă că se vede”, a susţinut o vecină de-a fetei, potrivit Adevărul.

Dalia Duca, 24 de ani, a fost găsită împuşcată mortal în cap, într-un autotuism BMW.

„Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au dispus în data de 15.03.2017 începerea urmăririi penale cu privire la săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor. În data de 15.03.2017 au fost sesizate autorităţile prin serviciul de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe str. Barcăului din Oradea s-au tras mai multe focuri de armă iar un bărbat a fost împuşcat în zona claviculei, atacatorul părăsind zona într-un autovehicul în care a luat cu forţa o femeie. Confirmăm faptul că în urmă cu puţin timp această femeie a fost găsită împuşcată în zona capului  în autoturimul cu care atacatorul a fugit de la locul faptei, autoturism abandonat pe o stradă din Oradea. La faţa locului s-a deplasat imediat o echipă complexă formată din procurori criminalişti şi lucrători de poliţie, s-a efectuat cercetarea locului faptei, s-au identificat şi audiat persoane care au cunoştinţă despre eveniment, cercetarea continuând pe mai multe planuri în vederea identificării autorului şi lămuririi cauzei sub toate aspectele”, a precizat procuror Maria Cotrău, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Bărbatul împușcat azi-dimineață a scăpat cu viață, dar a ajuns la spital cu plăgi la nivelul omoplatului stâng, relatează Digi24.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj de urgență și transportat la spital. Pacientul este în stare stabilă, însă va fi operat de medici pentru a-i scoate glonțul din corp.