Final tragic pentru un bărbat din Suedia care a vrut să-şi mărească bărbăţia. Suedezul în vârstă de 30 de ani a murit în timpul operației de mărire a penisului.

A vrut să aibă un penis mai mare pentru a-şi satisface partenerele de sex, însă a sfârşit tragic.

Bărbatul a ales o mărire de penis în lungime și grosime, prin transferarea de grăsime din stomac în zona penisului. Experții în domeniu susțin că procedura este una destul de periculoasă și pot apărea infecții.

În timpul intervenției chirurgicale, inima bărbatului a început să bată din ce în ce mai tare, nivelul oxigenului a scăzut și el, la fel și tensiunea, iar pacientul a suferit un atac de cord. Este primul caz din lume în care un bărbat moare în timpul unei operații de mărire de penis. Pacientul de origine suedeză a murit din cauza unei embolii grase, în momentul în care grăsimea a trecut în sânge și a ajuns la plămâni.

Potrivit publicației New York Post, suedezul a suferit un atac de cord, iar medicii nu au mai putut să îl salveze, l-au resuscitat, dar în cele din urmă eforturile lor au fost în zadar. Pacientul suferea și de astm.

Potrivit unui studiu realizat de Societatea Internatională de Chirurgie Plastică Estetică arată că aproximativ 8.400 de operații de mărire de penis sunt efectuate anual.