Jucătorii şi jucătoarele de tenis de câmp la nivel amator se mai pot înscrie doar azi la RTP50, primul turneul de tenis destinat jucătorilor neprofesionişti din România, care oferă sistem de puncte similar cu ATP şi WTA, cât şi premii în bani.

Dacă ai minim 18 ani, îţi place să joci tenis de câmp şi adori competiţiile, poţi să te înscrii la RTP 50, azi, până la ora 14.00, trimiţând un email la adresa office@tenispremium.ro cu subiectul „Înscriere RTP 50”. Taxa de participare este de 50 lei. Pe 22 septembrie de la ora 19.00, se face tragerea la sorţi, iar evenimentul este transmis live pe facebook.

RTP este primul circuit destinat jucătorilor amatori de tenis, care oferă premii în bani, pe tabloul principal. RTP – Romanian Tenis Premium oferă iubitorilor de tenis un cadru organizat de desfăşurare a turneelor, sistem de punctaj RTP dar şi premii consistente în bani care se acordă pe loc, la finalul competiţiei.

Ce oferă organizatorii RTP 50, jucătorilor

Fiecare jucător va primi pentru fiecare meci: un prosop(al doilea prosop se oferă celor care se califică în semifinale), o sticlă de 0,5 litri apă plată, o banană şi un snikers.

Meciul va fi arbitrat la centru de un arbitru de scaun, iar un copil de mingi va fi la dispoziţia celor doi jucători, pentru a le oferi mingile de tenis în timpul partidei.

Pentru fiecare meci, RTP pune la dispoziţie patru mingi de tenis.

Încă de la prima ediţie RTP 50 se vor acorda puncte RTP care vor fi introduse automat în clasamentul RTP în dreptul fiecărui jucător.

Primul turneu RTP va fi de categoria RTP 50 şi se va organiza pe 24 septembrie 2017 în Bucureşti la Tenis Club AMG din Durmul Belşugului Nr. 40-42.

Romanian Tenis Premium – RTP include şase tipuri de turnee atât pentru simplu masculin, simplu feminin, dublu masculin, dublu feminin şi dublu mixt, după cum urmează: RTP 50, RTP 100, RTP 250, RTP 500, RTP 1000 şi Turneul Campionilor.

Premii în bani şi trofee încă de la prima ediţie

RTP va oferi premii în bani, jucătorilor ce acced pe tabloul principal încă de la prima ediţie RTP 50, după cum urmează: 500 lei pentru câştigător, 300 lei pentru finalist, 150 lei pentru semifinale. Cei care pierd în sferturi de finală au asigurat în premiu în bani de minim 100 lei, iar cei care pierd în turul doi au asigurat un premiu în bani de minim 50 lei. Cei care pierd în primul tur vor primi premii în produse oferite de sponsorii RTP.

Detalii suplimentare despre circuitul RTP puteţi găsi pe site-ul oficial www.tenispremium.ro

premii rtp 50