Ultima echipă care părăseşte Asia Express Drumul Împăraţilor

Am aflat care echipă nu prinde finala Asia Express – Drumul Împăraţilor de la Antena 1. După ce luni seară, Cosmin și Eliza Natanticu au părăsit competiţia pentru că unul din cele două cufere primite conţinea un diamant roşu, miercuri seară încă o echipă pleacă acasă.

Luni seară, concurenții Asia Express au avut parte de o nouă zi de aventură pură, în ultima etapă din Israel. Cuferele cu nestemate adunate de-a lungul celor două ediții de către Cosmin și Eliza, Lidia și Estera, echipe ajunse pe ultimul loc, au fost aseară deschise.

Din nefericire, verdictul a venit în defavoarea echipei formate din Cosmin Și Eliza Natanticu. Din cauza pietrei roșii din cel de-al doilea cufăr, cuplul a părăsit aseară Drumul Împăraților.

A venit și momentul la care nu am visat și l-am evitat. Trebuie să ne luăm adio de la toată lumea și de la acest joc frumos. Sunt mândră că am ajuns până aici”, a spus Eliza cu ochii în lacrimi. ”A fost incredibil! Sentimentele îmi sunt amestecate și îmi e greu să vorbesc! Experiența în sine a jocului bate orice finală, orice premiu. Sunt convins că nu ne vom mai întâlni cu așa ceva”, a adăugat Cosmin.

          Așadar, numele semifinaliștilor a fost stabilit aseară, la Asia Express. Emi și Cuza, Mihai și Elwira Petre, dar și Lidia și Estera Buble sunt cele trei perechi care se află în cursa către amuleta de aur și premiul de 30.000 de Euro.   

Seara de marți va începe cu jocul de amuletă disputat de echipele semifinaliste Asia Express- Drumul Împăraților, de la 20:30, pe Antena 1. Cele trei cupluri se vor lupta aprig pentru 1000 de Euro, dar și un avantaj, care în acest punct al competiției s-ar putea dovedi vital.

Pe baza unei hărți, concurenții trebuie să ajungă în anumite case și să rețină figurile gazdelor, ca mai apoi să le recunoască în poze: ”Ce mă speria puțin este că trebuia să găsim toate astea pe baza unei hărți. Iar mie harta îmi dă mari bătăi de cap”, spune Lidia Buble. Cine va câștiga amuleta, telespectatorii pot afla în această seară.

Tot diseară, vedetele vor fi provocate la un test, pentru a afla cât de bine își cunosc coechipierii. Echipele vor fi despărțite, pentru a nu putea comunica, iar fiecare răspuns identic cu al partenerului le va aduce câte un punct valoros. La final, cuplul cu cele mai multe puncte va pleca primul în cursă.

Ultima cursă cea pentru finala Asia Express – Drumul Împăraţilor, se încheie miercuri seară, pe 24 noiembrie, când Lidia şi Estera Buble vor fi eliminate. Astfel că Emi și Cuza, Mihai și Elwira Petre se vor duela duminică 28 noiembrie, pentru marele premiu al competiției Asia Express- Drumul Împăraților.