Ulaş Tuna Astepe, actorul care interpreteaza rolul principal masculin Tahir Kaleli, din productia de succes “Lacrimi la Marea Neagra”, care va debuta pe 9 septembrie, la Kanal D, a vazut moartea cu ochii.

Chipesul actor turc, in varsta de 31 de ani, a avut o copilarie dramatica, iar la 11 ani a fost la un pas de moarte.

„Fiind din Izmit (n.r. oras industral in Turcia) am prins cutremurul din 17 august, 1997. Aveam 11 ani atunci si, chiar daca eram destul de mic, am simtit suferinta cumplita de a-mi pierde, sub priviri, prieteni buni, in aceasta catastrofa. Am vazut moartea cu ochii! Mi-am pierdut prietenii, apropiatii … Acest incident nefericit m-a marcat teribil! Inca sufar de fobia cutremurului; daca ma aflu in sala de cinematograf, spre exemplu, si cineva isi leagana picioarele, eu reactionez ca in situatia unui cutremur. Credeam ca in timp voi uita aceasta senzatie ingrozitoare, acea teama teribila, care te cuprinde in astfel de situatii, insa nu este asa. Din pacate, aceste traume te urmaresc toata viata”, marturiseste Ulaş Tuna Astepe.

Si tragediile din viata lui actorului Ulas Tuna nu s-au oprit aici. La nici cinci ani dupa tragicul eveniment, Ulaş Tuna Astepe s-a aflat, din nou, la grea incercare. Impreuna cu fratele sau mai mare au avut de indurat alte suferinte: si-au pierdut tatal si, ulterior, mama. De atunci, pana la varsta maturitatii, Ulaş Tuna a ramas exclusiv in grija fratelui sau, care s-a dovedit a-i fi <mama si tata>.

Datorita pierderii timpurii a tatalui, si ulterior a mamei, fratele meu a preluat <controlul>, fiind si tata si mama pentru mine, preluand toate responsabilitatile ce se impuneau, economice si morale. Golul lasat de pierderea parintilor nostri a fost <umplut> de catre fratele meu mai mare”, spune actorul.

Din 9 septembrie, de la ora 20:00, Ulaş Tuna Astepe este neinfricatul Tahir Kaleli, protagonistul serialului „Lacrimi la Marea Neagra”, productia de succes care se va difuza cinci zile pe saptamana, de luni pana vineri, la Kanal D.

Ulas Tuna Astepe este personajul principal masculin, din productia „Lacrimi la Marea Neagra”, cel care va deveni erou pentru frumoasa Nefes Zorlu (rol interpretat de Irem Helvacıoğlu) care, datorita suportului acestuia si iubirii pe care i-o poarta, se va transforma din victima, intr-o femeie puternica, hotarata sa-si schimbe soarta.