Clotilde Armand ”Salvează România” prin ”conectare” la conducta publică de bani a României. În timp ce prostește românii cum că se bate pentru a-i salva, Clotilde face  afaceri de milioane de euro cu statul român. Mai pe românește încasează bani fără să facă NIMIC.

Firma lui Clotilde cere încă un milion de euro pentru că supravegheză construirea autostrăzii Transilvania, deşi nu se construiește nimic pe șantier.

Firma Egis a depus încă două facturi în valoare de 4,3 milioane de lei la Compania de Drumuri. Una dintre ele, de 2,2 milioane a fost deja acceptată la plată şi este pentru supervizarea lucrărilor la atuostrada Braşov-Cluj-Borş.

Deşi nimeni nu mai lucrează pe acest tronson de drum, Guvernul tehnocrat condus de salvatorul Dacian Cioloș, a prelungit contractul cu Egis de supervizare a lucrărilor până în 2020.

Așa da afaceri cu statul român: să încasezi bani pe nimic. Așa se explică ”colaborarea” strânsă dintre USR și Cioloș. Oamenii se ajută între ei, își dau mâna pentru a ”Salva România”.

CNAIR, se verifică toate facturile încasate de compania condusă de Clotilde Armand de la rezilierea contractului cu Bechtel.

„Prost e cine cere sau prost e cine dă? Atâta timp cât are un contract prelungit, semnat, valabil, recunoscut, iată factura de 2.2 milioane de lei a fost acceptată la plată, înseamnă că ea este considerată legală. Nu este vina celor care jefuiesc compania, ci este vina companiei că este incapabilă să se apere. asta este principala problemă pe care o reclam și eu și o recunoașteți și o reclamați și dumneavoastră presa de nenumărate ori”, a declarat Alin Goga, consilier juridic la CNAIR la Antena 3.

Ministrul Transporturilor a trimis Corpul de Control la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) pentru a verifica inclusiv contractul cu firma Egis care supervizează Autostrada Transilvania. Clotilde Armand, consilier la Sectorul 1, este director al firmei Egis.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a trimis deja Corpul de Control la CNAIR pentru a verifica legalitatea mai multor contracte, inclusiv Contractul de Servicii de Supervizare a Lucrărilor de Construcţie a Autostrăzii Braşov – Târgu Mureş – Cluj – Oradea – Graniţa România / Ungaria nr. 2562 încheiat între CNADNR şi J.V. Egis Route-Scetaroute / Egis International. Contractul de Servicii de Supervizare a Lucrărilor de Construcţie a Autostrăzii Braşov – Târgu Mureş – Cluj – Oradea – Graniţa România / Ungaria nr. 2562 a fost încheiat în data de 31.08.2004 cu J.V. Egis Route-Scetaroute / Egis International prin procedură de licitaţie deschisă. Obiectul contractului îl constituie supervizarea lucrărilor de proiectare şi execuţie a Autostrăzii Braşov – Tg. Mureş – Cluj – Oradea, reprezentând 415 km, împărţiţi iniţial în 8 secţiuni. Valoarea Contractului de Supervizare, la semnare, a fost de 236.576.980,00 lei fără TVA. până în prezent s-au încheiat 8 acte adiţionale la Contractul de Supervizare, astfel: în anul 2005, 2006, 2007, 2008, 2012 (2 Acte Adiţionale), 2014 şi 2016. Dintre acestea, 5 au avut ca obiect modificarea graficului de prestare a serviciilor în corelare cu termenele de execuţie a lucrărilor pe şantier. Precizăm că plăţile efectuate de către CNAIR SA către Prestator reprezintă doar contravaloarea serviciilor realizate de acesta pentru contracte de lucrări aferente unui număr de 133 de kilometri”, se arată într-un comunicat transmis de Ministerul Transporturilor.

Clotilde Armand, consilier la Primăria Sector 1, a trecut pe declaraţia de avere suma de 249.973 de lei reprezentând venituri realizate în anul 2016 în calitate de director la compania Egis România.