În cei cinci ani de burlăcie, Nick Rădoi și-a trăit viața la maxim. A avut relații cu femei celebre, dar s-a iubit și cu domnișoare mai puțin cunoscute publicului. Pe această brunetă sexy a scăpat-o printre degete.

În toamna anului trecut, celebrul miliardar spunea că și-a găsit sufletul pereche și asta după ce a întâlnit-o pe frumoasa brunetă Denisa Dumitraș.

În vârstă de 24 de ani, timișoreanca a pereferat discreția datorită meseriei sale de reporter în cadrul postului de televiziune Kanal D. Nu s-au etalat prea mult, iar acest lucru afost apreciat de afacerist, pentru că ăși dorea să fie liniștit.

Din păcate, din cauza distanței relația lor a început să se degradeze, așa că au hotărât să se despartă. Au rămas însă prieteni, iar Nick păstrează și acum legătura cu familia Denisei.

Prin prisma meseriei mele, de reporter, cunosc foarte multe persoane publice. Nick Rădoi este una dintre ele. Am legat o prietenie care durează și acum, nimic mai mult. El știe că poate oricând să vină la Timișoara, familia mea îl așteaptă cu brațele deschise. Este binevenit cu cine dorește sufletul lui!”, a spus Denisa.

Frumoasa bunetă și-a petrecut weekendul pe litoral și a făcut o ședință foto incendiară. Se pare că aceasta are toate atuurile pentru o viitoare carieră în tv. În urma celor 5 ani de facultate și totodatăa a celor 5 ani de practică din domeniul jurnalismului de televiziune, Denisa își dorește să treacă la nivelul următor și să prezinte o emisiune care să o reprezinte.

”Îi doresc tot binele din lume și success în cariera ei. Denisa este o femeie serioasă, credincioasă și frumoasă. Va ajunge sus”, a spus Nick Rădoi.