UDDI a dat-o pe folclor dar în varianta raggaeton. Artisul a lansat de curând un cover la celebra piesă de muzică populară ”Cine ți-o mai lua basma”, a regretatei Maria Tănase.

Cine ţi-o mai lua basma, dacă nu…UDDI. Vine vara şi odată cu ea, un nou single marca UDDI: un remake al uneia dintre cele mai cunoscute şi iubite piese din folclorul românesc: ‘Aseară ţi-am luat basma’ a Mariei Tănase.

UDDI este un artist versatil, care poate trece cu uşurinţă printr-o multitudine de genuri muzicale, de la reggae la pop şi până la… folclor. Pentru iubeşte muzica în toate formele ei şi este inspirat de marii artişti ai României, UDDI ne oferă o altăversiune a piesei Mariei Tănase.

Piesa este compusă de către Randi, care a plecat de la refrenul melodiei originale, dar a adus versuri actuale, ce îmbină folclorul românesc cu ritmurile reggaeton.

Videoclipul este regizat de către Dan Petcan, care a reuşit transpună povestea piesei într-un bar american din anii ’30. Surpriză clipului este scenă de tango dintre UDDI şi Ana Barnoschi, partenera din videoclip, o ipostază nouă şi inedită pentru artist.

”Ca lumea se distreze când ascultăAseară ţi-am luat basma’, danseze pe ea, iar dacă se întâmplă asta, declar mulţumit. Îmi place mult experimentez, cant orice gen muzical, joc şi îmi doresc ca piesa mea aducă un zâmbet pe fețele oamenilor”, spune Uddi.

UDDI este un artist care s-a remarcat graţie prestaţiei din cadrul concursului X Factor, în urmă căruia s-a alăturat echipei Famous Production şi casei de discuri Cât Music. De atunci, UDDI este prezent pe toate posturile de radio şi TV cu piese proprii, darşi cu colaborări de succes precum Ipotecat (Delia Matache feat. UDDI), Prietena ta (Randi feat UDDI & Nadir).