Televiziunea Română a publicat lista cu cei 18 concurenţi care vor participa la Festivalul Internaţional Cerbul de Aur de la Braşov din perioada 29 august – 2 septembrie 2018.

La 50 de ani de la prima ediție a Cerbului de Aur, publicul din Piața Sfatului și telespectatorii televiziunii publice vor urmări vocile momentului din România pe scena Festivalului.

18 concurenţi din 15 ţări vor concura pe scena amplasată în Piaţa Sfatului din Braşov, la ediţia organizată de TVR cu orcazia Centenarului.

Dora Gaitanovici, Ovidiu Anton şi Raluca Blejusca vor reprezenta România la Cerbul de Aur 2018. Celor trei români li se alătură 15 concurenţi din 14 ţări: Albania, Armenia, Belgia, Cipru, Franţa, Irlanda, Israel, Italia, Kazakhstan, Macedonia, Marea Britanie, Republica Moldova, San Marino şi Spania.

Andra, Delia, Horia Brenciu & HB Orchestra, Loredana, The Motans, Carla’s Dreams, The Humans și celebrul saxofonist Flavius Teodosiu vor susţine recitaluri la ediţia cu numărul 18 a Cerbului de Aur.

Continuând tradiția recitalurilor susținute de mari vedete internaționale, alături de vedetele autohtone, TVR va aduce pe scena Cerbului de Aur artiști din străinătate, numele acestora rămânând, deocamdată, un secret bine păzit de organizatori.

Perioada urmatoare inseamna nu doar un proces de selectie riguros al candidaților înscriși pentru concursul de interpretare, ci și o mulțime de noi suprize pe care le pregătim pentru publicul evenimentului, în ceea ce privește artiștii care vor aduce muzica si spectacolul de calitate pe scena din Piața Sfatului”, a dezvăluit Smaranda Vornicu Shalit, Directorul Festivalului.

concurenti cerbul de aur