Turneul Național Flautul Fermecat, ediția a XII-a, continuă în luna iunie în toată țara. Flautistul Ion Bogdan Ștefănescu și acordeonistul Fernando Mihalache vor susține concerte la Deva (9 iunie), Brașov (10 iunie) și Iași (11 iunie).

Ca și până acum, artiştii vor interpreta lucrări celebre precum Le temps des fleurs (Dalida), La Mamma (Aznavour), Les Champs-Elysées (Joe Dassin), La Foule (Edith Piaf), La valse à mille temps (Jacques Brel), precum și piesele pline de sentiment, vervă și umor ale compozitorilor Marin Marais, Lully, Debussy, Satie sau ale românilor Georges Boulanger, Vladimir Cosma, Johnny Răducanu și Dan Dediu.

Versurile scrise și recitate pe scenă de Ion Bogdan Ștefănescu vor completa spectacolul menit să ofere publicului nenumărate momente de delectare și elevație într-o atmosferă seducătoare.

          Spectacolul a fost absolut minunat! Muzica și poezia au fost deosebite și am petrecut o seară de care aveam mare nevoie alături de familia mea. N-am simțit că suntem în Micul Paris, ci în marele Paris, cel de pe malurile Senei. Cu siguranță vom reveni la următorul concert al acestor artiști. spunea unul dintre spectatorii concertului de la Ateneul Român.

Turneul Național Flautul Fermecat a început pe 12 mai, în formulă de cvartet și în luna iunie va ajunge la Deva, Brașov și Iași cu recitaluri aducându-i pe scenă pe flautistul Ion Bogdan Ștefănescu și acordeonistul Fernando Mihalache.