Tupeul și aroganța i-au adus un dosar penal unui șofer din Capitală care a ales să-și parcheze bolidul de lux, într-o stație de autobuz a RATB.

Un șofer din Capitală s-a ales cu dosar penal pentru că s-a crezut mai presus decât toți și a parcat mașina de lux în stația RATB fix unde trebuia să stea călătorii pentru a se feri de intemperii.

Bărbatul a profitat de locul curățat de zăpadă din fața unei stații de RATB de pe bulevardul Iancu de Hunedoara din București și a parcat chiar în locul de refugiu.

În loc să își ceară scuze pentru tupeu și îndrăzneală, șoferul s-a declarat deranjat de faptul că poliția l-a amendat.

”E o stație dezafectată. Când vii cu copiii de la grădiniță, seară, și vezi tot bulevardul așa… Unde-mi iau mașina? În casă? Am eliberat bulevardul, da? Alții au dublat benzile pe acolo, dar se mai circula pe Ștefan cel Mare doar pe o bandă. Eu cred că m-am băgat așa și am fost mai de bun simț, că plecam astăzi. Mașina aici o parchez de când mă știu. Și acum în loc de așa, am băgat-o așa. Aia a fost nenorocirea. Asta e! Îmi iau amendă și viața merge mai departe, dar atâta tam-tam pentru ce?Eu am fost mai de BUN SIMȚ, că nu am blocat circulația”, a spus șoferul.

Pe lângă amendă, șoferul s-a ales și cu dosar penal.

statie rab - suv