Și-a început drumul în lumea artistică la o vârstă fragedă, iar acum, la 13 ani,  trece prin emoțiile unui nou proiect. Tudor Roșu face parte din distribuția serialului “Fructul oprit”, o producție inedită pe care Ruxandra Ion o pregătește pentru Antena 1.

A intrat în lumina reflectoarelor încă de la vârsta de cinci ani, iar de atunci a adunat numeroase experiențe profesionale. A jucat pe scena teatrului, dar a ajuns și în filme pe micul ecran, ultima dată la postul de televiziune Happy Channel, în serialul “O grămadă de caramele”.

Recent, Tudor Roșu a fost cooptat în distribuția serialului ”Fructul oprit”, pe care Antena 1 îl va difuza în curând. În noua producție, Tudor este Petru Caragea, un copil care provine dintr-o familie bună. Își pierde mama la o vârstă fragedă, însă tatăl lui face tot posibilul pentru ca acestuia să nu-I lipsească nimic.

Personajul meu este foarte răsfățat, face parte dintr-o familie foarte bogată.”, spune Tudor, care în viața de zi cu zi nu se aseamănă deloc cu Petru. “Îmi place la el că are o gândire curată.” , completează el.

Filmările pentru “Fructul oprit” sunt în plină desfășurare, iar acest lucru îi dă posibilitatea lui Tudor să fie pe același platou de înregistrări alături de actori mari ai României, precum Marian Râlea, Adriana Trandafir, Doru Ana, Adriana Șchiopu, Alina Chivulescu, dar și de mulți alții.

Produs de Ruxandra Ion, după scenariul semnat de Simona Macovei și Radu Grigore, serialul va începe în curând la Antena 1.