Tudor Ionescu, fostul iubit al Oanei Zăvoranu, care se filma în timp ce se masturba, ales viceprimar la București

Tudor Ionescu, fostul iubit al Oanei Zăvoranu, care se filma în timp ce se masturba, ales viceprimar la București
loading...

Tudor Ionescu, cunoscut grație relației amoroase cu Oana Zăvoranu, a fost ales joi, Viceprimar al Municipiului București. Tudy s-a făcut cunoscut în România după ce pe internet a ajuns o înregistrare video cu el în care acesta se masturba și îi striga numele Oanei Zăvoranu.

Tudor Ionescu, membru ALDE, a fost vitat joi, de către Consiliul General al Municipiului București, în funcția de viceprimar cu 28 de voturi pentru și 19 împotrivă.

Cu același număr de voturi a fost ales viceprimar și Aurelian Bădulescu de la grupul PSD-UNPR.

Tudor Ionescu, cunoscut sub numele de Tudy, a devenit cunoscut în anul 2011, când pe internet a apărut un filmuleţ în care se masturba într-o toaletă, în timp ce vorbea despre ce i-ar face fostei soţii a lui Pepe, Oana Zăvoranu.

”Vreau să fiu în tine șase ore, duminică o să te ###, vreau să fiu în tine” este una dintre frazele rostite de câteva ori de Tudy în timp ce se atinge. Printre gemete de plăcere, acesta îi face și o declarație de amor Oanei: ”Te iubesc! Cât te iubesc, Doamne!”, spunea Tudy în filmulețul cu pricina.

În urmă cu 5 ani, când Oana s-a certat cu Pepe, s-a zvonit că vedeta l-ar fi înşelat pe solist cu Tudor Ionescu, supranumit Tudy. Lezat în orgoliul masculin, Pepe a fost cel care a făcut publice mai multe fotografii în care Tudy, presupusul amant al Oanei Zăvoranu, apare gol.

Tudor Ionescu este absolvent al Facultatii de Stiinte Politice si are un master la Bruxelles.

In 2014, si-ar fi dat si examenele de admitere în Corpul Diplomatic si Consular al Romaniei.

Categorii: ȘTIRI

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Scrie un comentariu

<