Tudor Chirilă, reacţie dură la ordonanţa de urgenţă pentru codul penal. Iată ce îndemn face artistul

Tudor Chirilă, reacţie dură la ordonanţa de urgenţă pentru codul penal. Iată ce îndemn face artistul
loading...

Tudor Chirilă lansează un atac furibund la adresa Guvenrului după ce  premierul Viorica Dăncilă a anunțat că va adopta o ordonanţă de urgenţă pentru a modifica codul penal şi de procedură penală.

Hoţii s-au întors de unde au plecat în ianuarie 2017. La ordonanţa de urgenţă – cel mai iubit instrument de infractori. Şi-au dat seama că nu merge cu legiferarea în Parlament aşa repede cum îşi doresc, deci s-au întors la ordonanţă. Nu de alta, dar e urgent să scape de puşcărie, chiar dacă nu e urgent pentru poporul român. Tupeul ăstora ar trebui să ne aducă aminte de felul în care a fost sfidat poporul ăsta în comunism de către oligarhia de partid şi de stat care ulterior au şi preluat puterea. Viorica Dăncilă ar trebui să ştie că niciun infractor nu merită să rişti atâta pentru el. Sper ca lumea să răspundă la această ordonanţă aşa cum a răspuns şi la OUG 13”, a scris Chirilă pe Facebook.

Dacă şi tu vrei să nu mai fii reprezentat de politicieni corupţi şi incompetenţi, pune umărul la debarcarea lor şi alătură-te echipei Noua Românie.

Înscrie-te în Noua Românie și ia parte la adevărata schimbare a țării.   

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.

 

Categorii: ȘTIRI

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro