Cristina Bălan din echipa lui Tudor Chirilă este Vocea României în 2015.  Tobi Ibitoye, Michael Kotcha, Tomi Weissbuch și Cristina Bălan s-au duelat vineri seară în melodii în finala concursului Vocea României.

Cei patru finalişti au adus pe scenă vocilor 11 momente extraordinare, care au emoţionat şi impresionat atât antrenorii, cât şi publicul.

Concurenţii au cântat fiecare câte trei melodii, una singuri, una cu antrenorul lor şi încă una alături de un invitat surpriză, reuşind să transmită pasiune, determinare şi emoţie.

Tobi Ibitoye a deschis finala cu un moment puternic, perfect pentru începutul show-ului. El a cântat melodia Feeling good şi a adus foarte multă energie pe scenă. A continuat spectacolul cu un duet de excepţie, cu Alina Eremia, iar împreună, cei doi au interpretat plini de emoţie piesă Jealous. Seară s-a încheiat pentru Tobi alături de Smiley şi colegul sau de echipa, Michel. Cei trei au cântat cu bucurie pe chipuri piesă Acasă şi au reuşit să aducă multă culoare şi voie bună.

Michel Kotcha a dovedit încă o dată că are o voce specială. Concurentul a început show-ul cu melodia Unchained melody, iar interpretarea să l-a copleşit pe Smiley şi i-a emoţionat pe ceilalţi trei antrenori. Pentru cel de-al doilea moment, Dan Bittman i s-a alăturat pe scenă lui Michel şi împreună au cântat piesă Şi îngerii au demonii lor, care i-a pus perfect în valoare timbrul lui Michel.

Tomi Weissbuch, ocupantul locului doi, a început finală cu un duet formidabil. Andra a venit pe scenă de la Vocea României în marea finală şi a cântat împreună cu Tomi melodia România, reuşind să creeze un moment emoţionant, îndelung aplaudat. Cel de-al doilea duet al serii pentru Tomi a fost cel cu antrenorul sau, Moga. Cei doi s-au dezlănţuit pe scenă când au interpretat melodia Wonderwall. Plin de curaj şi determinare, Tomi a cântat în final melodia Fix you.

Câştigătoarea marelui trofeu Vocea României, Cristina Bălan, a adus aseară pe scenă trei momente fabuloase. Concurenţă a interpretat melodia Vama Veche împreună cu antrenorul sau, Tudor. Momentul a fost unul incredibil, apreciat de public. Singură, Cristina a cântat impecabil şi a transmis foarte bine emoţia piesei This is my life. Pentru cel de-al treilea moment din finală, Corul Regal i s-a alăturat pe scenă şi, împreună, au interpretat celebra melodie, The show must go on, reuşind să-i cucerească pe cei de acasă, care i-au dat voturile lor.

În 2014, Vocea României a fost câștigată de Tiberiu Albu, concurent din echipa lui Tudor Chirilă.

Telespectatorii au ales prin vot ca trofeul și premiul de 100,000 de euro să fie câștigat de Cristina Bălan din echipa lui Tudor Chirilă. Este pentru al doilea an consecutiv când juratul iese învingător

Tomi Weissbuch din echipa lui Moga s-a clasat pe locul doi, Tobi Ibitoye și Michael Kotcha din echipa lui Smiley, au ocupat locurile 3 respectiv 4.

Loredana a fost singura care nu a avut emoții în finală întrucât nu a avut niciun concurent finalist, i-a pierdut pe toți în semifinale.

Finala Vocea României a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public şi a înregistrat 11.5 puncte de rating şi 30% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, faţă de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 5.1 puncte de rating şi 13.3% share.