Tudor Chirilă pornește o nouă revoluție în România, cu speranța că de astă dată, tinerii vor alege schimbarea. Artistul sare la gâtul lui Ciorbea după ce Avocatul Poporului a contestat la CCR o lege pentru a-i permite lui Liviu Dragnea să devină prim ministrul României.

Tudor Chirilă nu vrea să stea pe margine și să vadă cum PSD pune stăpânire pe România. Artistul ia atitudine în scandalul Avocatului Poporului și cere demisia acestuia.

Deci Victor Ciorbea incearca sa ne spuna ca una din marile preocupari si griji ale poporului ar fi aia ca Dragnea nu poate fi prim ministru pentru ca a fost urmarit penal si condamnat. Adica Ciorbea ne spune ca poporul iubeste condamnatii si urmaritii penali si ar vrea poporul sa vada daca legea (de bun simt) care le interzice astora sa candideze e constitutionala. Eu personal nu cred ca poporul se sinchiseste prea tare de asta. Dar cred sincer ca Ciorbea isi depaseste atributiile. Mai ales atunci cand ne spune ca pe el nu l-au sesizat cetatenii. „N-am fost sesizat nici de partide, nici de instituții, nici de cetățeni, dar (…), aseară, la diverse posturi de televiziune, la diverse dezbateri, emisiuni, s-a spus că ar fi cazul ca Avocatul Poporului să intervină” Resursele pentru slugarnicie si oportunism sunt nelimitate iar Ciorbea le exploateaza la maximum. Hai sa semnam in numar cat mai mare! Poporul suntem si noi astia care gandim putin altfel”, scrie Tudor Chirilă pe pagina sa de facebook.