Începând din acest weekend, în fiecare duminicã, de la 13:30, la Antena Stars, Olga Popa, alãturi de unele dintre cele mai îndrãgite vedete din România, le va aduce telespectatorilor ponturi pentru o cãlãtorie de vis.

Invitata primei ediţii a emisiunii este chiar una dintre vedetele cãreia i s-a schimbat complet viaţa în urma unei cãlãtorii. “Vorbind despre o emisiune de cãlãtorii, printre primele persoane la care ne zboarã gândul este Iulia Vântur, vedeta care şi-a transformat total viaţa în urma unei cãlãtorii.

Deşi pornise la drum cu gândul la o vacanţã în care sã se regãseascã pe sine, Iulia a ajuns sã îndrãgeascã atât de mult India,  încât sã renunţe la tot ce avea aici în România, de la familie, la o carierã de succes şi sã o ia de la zero, cu success, într-o ţarã în care mulţi dintre noi nu am avea curajul sã facem acest pas.

Aşadar, Iulia este prima vedetã care ne povesteşte despre vacanţele ei şi despre cum îşi alege destinaţiile atunci când vrea sã se relaxeze”, a declarat prezentatoarea şi realizatoarea emisiunii “Trips&Tricks – La drum cu vedetele”, Olga Popa.

Om de televiziune şi artist, Olga Popa se aflã deja de cinci ani de zile în familia Antena Stars, ca producãtor al emisiunii “Rãi da’ buni” şi începând din aceastã sãptãmânã va putea fi urmãritã într-o posturã cu totul nouã – aceea de prezentator tv.

Alãturi de invitata sa, Olga va vorbi în prima emisiune despre lungul drum din India cãtre Bali şi împreunã le vor oferi telespectatori ponturi pentru o vacanţã de vis, de la modul în care sã îşi planifice cãlãtoria pânã la ce sã nu lipseascã niciodatã din bagajul unui cãlãtor de profesie. Emisiunea va putea fi urmãritã duminicã, de la 13:30, la Antena Stars.