Prezenta unui candy bar la orice tip de eveniment este intotdeauna apreciata. Este din ce in ce mai des folosit un candy bar, avand succes atat in randul copiilor, cat si al adultilor. Oricine se bucura de savurarea unor prajituri sau dulciuri gustoase.

A avea decoratiuni pentru candy bar ofera o imagine completa, care atrage privirea. Cand vorbim despre aranjamentele pentru candy bar de la RoseHome, putem sa ne centram pe placutele cu tematica, pe cutiutele decorative sau pe alegerea unui dispenser pentru limonada. Iata cateva informatii legate de modul in care putem amenaja un candy bar in 2020 si despre bauturile si dulciurile incadrate intr-un decor de nivel superior.

Cum sa asortam elementele unui Candy Bar in 2020

O alta varianta de candy bar populara in 2020 este aceea a unei singure culori, mai ales tendinta de a avea un candy bar total alb. Astfel ca se folosesc prajituri cu glazura si crema alba, bomboane imbracate in cocos si orice element decorativ in aceeasi tema si culoare. Vor exista vase si ladite albe pentru a fi in acord cu imaginea deschisa. De asemenea se poate pune o fata de masa alba brodata pentru un look elegant si rafinat. Daca tendinta este incadrata spre retro, se pot utiliza diverse recipiente si boluri din ceramica alba cu model.
In 2020 se pastreaza aspectul estetic frumos al unui candy bar, adaugand elemente deosebite in constructia lui. Una dintre tendintele actuale este aceea a folosirii recipientelor din sticla in care sunt puse diverse dulciuri sau fructe. Acestea pot sa fie de marimi diferite, cu modele diverse, incadrate pe regim de inaltime in functie de dorinte. Astfel ca in acest caz se merge pe ideea de transparenta prin care se pot privi prajiturile foarte colorate. Pot exista si borcane cu capac, devenind un decor in sine. Ele pot sa aiba placute pe care sunt scrise ingredientele prajiturilor si bomboanelor de casa aduse la eveniment.

O posibilitate deosebita a unui candy bar poate sa fie cel care este complet din elemente de lemn. De asemenea prajiturile pot sa fie cu tonuri de maro si bej, cu glazura alba pufoasa si cu frisca. Se pot pune astfel platouri mari de lemn, ladite si boluri de lemn care sa sustina bomboanele si prajiturile oferite.

Bauturi si dulciuri: Totul la un alt nivel

Dulciurile si bauturile din 2020 trebuie sa fie la un nivel inalt pentru a fi placute de catre invitati. Ingredientele din care sunt realizate si aspectul trebuie sa respecte un nivel inalt de calitate si tematica aleasa. Astfel ca prajiturile trebuie sa fie frumos aranjate, sa fie gustoase si cu un aspect deosebit. Ingredientele trebuie sa fie adaptate pentru dorinte si nevoie diferite, incepand de la diversitatea directiilor (ciocolata, vanilie, fructe sau diverse combinatii), pana la dulciuri fara gluten, fara zahar sau fara alune si alti alergeni.

Pentru a avea un eveniment de succes bauturile trebuie sa fie si ele de calitate si prezentate frumos. Paharele sunt importante, precum si modul de servire si cocktailul oferit.

In concluzie, aranjamentul unui candy bar in 2020 trebuie sa frumos, deosebit, cu o tematica bine aleasa si cu o servire impecabila. In cazul in care este aleasa o tema cu decoratiuni, acestea trebuie sa fie conforme cu ideea evenimentului promovat. Placutele decorative trebuie sa indice cat mai corect ideea momentului, iar mesajele sa fie placute. Un dispenser de limonada poate sa fie un adevarat succes in randul adultilor si copiilor. Limonada este sanatoasa si plina de vitamine, gustoasa si apreciata.