Anul 2020 aduce un noroc chior pentru trei din cele 12 zodii ale horoscopului. Nativii din cele trei zodii, au şanse uriaşe să câştige mulţi bani in noul an, cu condiţia să joace la LOTO.

Specialiştii în deschifrarea astrelor şi numerologie, susţin că în 2020, nativii din zodiile Fecioară, Taur şi Peşti, sunt hărăziţi să cîştige la loto.

Fecioară – Fecioara se numără printre cele mai norocoase zodii ale acestui an. Nativilor le va merge bine pe toate planurile, mai ales când vine vorba de bani. Dacă până acum au muncit din greu pentru a-şi îndeplini dorinţele, în 2020 vor fi ceva mai relaxaţi, deoarece veniturile vor creşte peste noapte, având şanse mari să câştige la LOTO. Dacă li se vor deschide alte oportunităţi, ar face bine să accepte o nouă ofertă de muncă. Chiar dacă la început vor ezita, vor realiza apoi că aceasta este cea mai bună decizie pe care o pot lua.

Taur – Taurul este zodia care va avea portofelul plin anul acesta. La fel ca în cazul Fecioarelor, banii vor apărea de nicăieri, iar aceşti nativi vor fi surprinşi de averea pe care o obţin într-un timp extrem de scurt, fără a pune prea mult osul la treabă. Şansele de a câştiga la LOTO sunt foarte mari, de aceea ar face bine să profite de orice ocazie.

Peşti – Peştii vor putea din nou să zâmbească din toată inima. În ultima perioadă a anului care tocmai s-a terminat, aceşti nativi au trecut prin câteva situaţii neplăcute, care şi-au pus amprenta asupra stării lor, devenind mai trişti. În anul 2020, această zodie trebuie să adopte o atitudine pozitivă, deoarece astfel va face mai uşor faţă problemelor. Peştii vor avea noroc atât pe plan financiar, cât şi pe cel profesional. Pot da lovitura la LOTO, iar banii câştigaţi îi pot investi într-o afacere nouă, la care s-au gândit de mult timp.