O albină a băgat în spital trei persoane. Din cauza insectei, șoferul unei mașini a produs un accident rutier grav pe DN 7 la ieșirea din orașul Simeria.

Trei persoane au ajuns la spitalul din Deva cu mai multe traumatisme, după ce șoferul unui autoturism a fost mușcat de o albină. Bărbatul a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și a lovit în plin altă mașină.

”Șoferul de 36 de ani este din comuna Șoimuș, județul Hunedoara, și se deplasa pe DN 7. La ieșirea din orașul Simeria, spre Deva, a pătruns pe contrasens și s-a tamponat cu un autoturism care venea din sens opus. Conducătorul auto a declarat că ar fi fost mușcat de o albină și, din reflex, a mișcat de volan, intrând pe contrasens”, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, Bogdan Nițu.

La fața locului s-au deplasat trei echipe de prim-ajutor de la Serviciul Județean de Ambulanță și de la SMURD, alături de un echipaj al pompierilor militari și o mașină de descarcerare.

Accidentul s-a produs la câteva ore distanță după cel de la Vețel tot de pe DN7, când un microbuz în care se aflau 18 fotbaliști ai echipei Aurul Certej a fost lovit în plin de o dubiță de marfă care a intrat pe contrasens.

În accident au fost implicate o dubiță de marfă și un microbuz în care se aflau 18 pasageri, tineri fotbaliști la echipa Aurul Certej, sportivii deplasându-se la un meci ce urma să aibă loc în comuna Ilia, la circa 20 de kilometri de municipiul Deva.

Vinovat de producerea accidentului este șoferul dubiței de marfă, un bărbat de 39 de ani, care a intrat pe contrasens și s-a tamponat cu microbuzul în care se aflau sportivii.