Antena 1 a fost sâmbătă seară, lider absolut de audiență cu prima ediție a sezonului șapte al show-ului ”Te cunosc de undeva”. Aproximativ  3 milioane de telespectatori au urmării cu sufletul la gură emisiunea câștigată de Cezar Ouatu cu personajul Dan Spătaru.

Prima să ediţie din cel de-al şaptelea sezon Te cunosc de undeva a înregistrat o audiență uriașă. Glumele sărate și nesărate ale lui Liviu Vârciu, deghizat în Maria Cârneci, au făcut deliciul telespectatorilor care au urmărit cu interes emisiunea.

Show-ul transformărilor, cu nouă să echipa de concurenţi – Oana Sârbu, Lidia Buble, Alina Eremia, Bambi, Liviu Varciu, Daniel Iordachioae, Cezar Ouatu şi Alb Negru -, a adunat în faţă micilor ecrane 2.705.000 de telespectatori la nivelul publicului naţional, în minutul de maximă audienţă, 21.02, aproape dublu faţă de Pro TV.

Emisiunea care l-a avut drept câştigător pe Cezar Ouatu, cu o transformare în Dan Spătaru, a fost lider de audienţă, nu doar la nivelul publicului din mediul urban şi naţional, ci şi la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârstă cuprinsă între 18 şi 49 de ani.

Aşadar, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 a obţinut pe perioada difuzării emisiunii (20.30 – 23.53) o audienţă medie de 11 puncte de rating şi 23,9% cota de piaţă, în timp ce Pro TV înregistra doar 6,8 puncte de rating şi o cota de piaţă de 14,8 %.

Clasamentul se păstrează şi la nivelul publicului din toată ţară, unde Antena 1 rămâne lider cu o audienţă medie de 9,4 puncte de rating şi o cota de piaţă de 20 %, în timp ce PRO TV obţine doar 6,7 puncte de rating şi 14,3 % cota de piaţă. De asemenea, la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune, cu o audienţă medie de 9 puncte de rating şi 22,9 % cota de piaţă, în timp ce următorul clasat, Pro TV, înregistra 8,2 puncte de rating şi 20,8 % cota de piaţă.

Artiştii care au intrat, sâmbătă seară, în fascinantă lume a muzicii şi vocilor live, Alina Eremia, Lidia Buble, Oana Sîrbu, surorile Denisa şi Raluca Tănase de la Bambi, Andrei Ştefănescu şi Kamara de la Alb Negru, Liviu Varciu, Daniel Iordachioae şi Cezar Ouatu au cântat, în deschiderea ediţiei, câte un hit din repertoriul propriu, alături de cei patru juraţi, Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits şi Aurelian Temişan. De asemenea, prezentatorii Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi au avut, la rândul lor, un moment special.

În prima ediţie a show-ului “Te cunosc de undeva!”, destinul a făcut că Liviu Varciu să simtă cum e să fie femeie şi a trebuit să se transforme în cunoscută cântăreaţa de muzică populară Maria Cârneci. Daniel Iordachioae a început show-ul cu un personaj legendar, căruia rockul îi curge prin vene, Axl Rose, solistul trupei Guns ‘n Roses, iar Alina Eremia a fost Madonna. Lidia Buble şi Oana Sîrbu au cântat în travesti, ele intruchipandu-i sâmbătă seară, la Antena 1, pe Connect-R, respectiv Bruce Springsteen. Fetele de la Bambi au fost Rita Ora şi Iggy Azalea, iar băieţii de la Alb Negru – Mariah Carey şi Busta Rhymes. Câştigătorul ediţiei a fost Cezar Ouatu,care l-a întruchipat, pentru o seară, pe nemuritorul Dan Spătaru.