Transporturile de persoane sau de marfuri merg in continuare foarte bine si nu dau semne ca vor avea probleme in viitor. Intotdeauna vor exista oameni care au nevoie sa se deplaseze intre localitati, mereu vom avea distribuitori care vor vrea sa isi duca marfa intr-o anumita zona. Asa ca investitia in afaceri cu transporturi de tot felul este una destul de buna si se amortizeaza rapid. Daca stii cum sa te dezvolti si iti cumperi autoutilitare Iveco de calitate poti sa ai profit mai repede decat te astepti.

Autoutilitarele sunt autovehicule comerciale cu un design modern, compacte, care se pot deplasa pe distante mari cu viteze destul de mari, motoarele puternice si piesele rezistente la uzura le garanteaza o eficienta crescuta pe orice tip de carosabil. Cu ele poti sa mergi fara probleme si prin zonele mai aglomerate, pentru cele pentru marfuri poti folosi diverse sisteme de asigurare a bunurilor tranportate. Vehiculele sunt usor de manevrat si de reparat la nevoie, se gasesc piese de schimb si un service autorizat pentru situatiile mai delicate.

Autoutilitarele moderne au tot ce-ti trebuie pentru un randament maxim indiferent de distantele parcurse

Cu noile autoutilitare Iveco transportul este simplificat si mai mult pentru ca randamentul lor este mai bun, confortul soferului si al calatorilor, pentru cele destinate transportului de persoane, este mult mai mare, fiecare tip de autoutilitare Iveco are dotari standard si functii speciale adaptate unei utilizari intense pe o perioada lunga de timp.

Printre avantajele autoutilitarelor Iveco se numara calitatea superioara a sistemelor si a motorului, piesele care pot rezista la uzura in cele mai complexe conditii, cauciucurile din materiale foarte rezistente, manevrabilitatea simplificata si gradul de confort sporit pentru soferii care fac curse foarte lungi.

ETC Trucks comercializeaza gama completa de autoutilitare Iveco, este dealer autorizat IVECO, noi si second hand la preturi bune. Livrarea este rapida, comenzile se pot plasa online sau chiar telephonic. Patronii de afaceri in transporturi si soferii profesinisti pot alege autoutilitarele potrivite cu ajutorul specialistilor ETC Trucks. Pe site gasiti autovehicule comerciale din gama Iveco Daily, pentru transport marfa pe distante mici si medii, furgoane si utilitare pentru transport persoane, Daily Van, pentru transport marfa pe distante scurte sau medii, Daily Sasiu, util in distributie, constructii si transport marfa.

Gama Daily Microbuz este special gandita pentru transportul de persoane pe diverse distante, in vreme ce gama Daily 4×4 este potrivita pentru misiuni off-road, pentru toate traseele si pentru toate conditiile de drum. Se asigura service si piese de schimb, consiliere gratuita, informatiile prezentate pe site sunt complete, exista si fotografii relevante pentru a vedea exact ce cumparati.