TransferGo, compania de transferuri online internaționale rapide, a câștigat încrederea a peste 1.000.000 de utilizatori din toată lumea.

Serviciile TransferGo sunt disponibile în 48 de țări, iar numărul transferurilor operate până acum depășește 3 milioane. Dintre acestea, doar în 2018, peste 300.000 de transferuri au fost operate către România.

„Creșterea numărului de utilizatori ai platformei este, pe de-o parte, o dovadă de încredere a consumatorilor noștri, dar și un indicator al creșterii nivelului de maturitate al acestora în ceea ce privește utilizarea de produse digitale. Ne bucurăm că suntem acolo unde consumatorii noștri au nevoie de noi, nu doar din punct de vedere geografic, ci și al produselor pe care le oferim”, a declarat Marius Nedelcu, Head of Growth TransferGo.

La începutul anului 2019, TransferGo a raportat o creștere de 100% față de anul trecut, cu un total al volumelor transferate de 1,25 de miliarde de euro la nivel global.

Despre TransferGo

TransferGo este o companie de transfer internațional de bani online, în timp real și la costuri mici, pentru persoanele care doresc să trimită bani familiilor lor, fără a plăti taxele mari percepute de bănci. Compania a fost înființată în 2012 de patru fondatori de origine lituaniană, iar sediul central se află în Londra, Marea Britanie. În prezent, compania are birouri și în Vilnius, Berlin, Istanbul și Varșovia.

TransferGo oferă transfer de bani la nivel internațional, rapid și la costuri mici, între 48 de țări din întreaga lume. Folosind sistemul inovator TransferGo, migranții pot trimite bani peste hotare folosind un model digital din cont în cont, care înseamnă că banii nu trebuie să părăsească țara: banii sunt transferați local-in local-out.

TransferGo este activ pe piața din România din iunie 2015.

Pentru mai multe detalii, accesați: www.transfergo.ro.