Vrei sa ajungi la Bucuresti, de la aeroport, in cele mai bune conditii, fara intarziere, intr-un automobil curat, cu un sofer profesionist? In acest caz iti sugeram sa alegi serviciile de transfer aeroport. Sunt mai multe circumstante care iti pot determina si influenta conditiile in care ajungi in timp util in capitala.

In primul rand, nu de putine ori, zborurile sunt in intarziere, de aceea, pentru a te asigura ca vei avea o masina la aeroport, trebuie sa apelezi la o firma cu experienta in domeniu. Iti sugeram, pentru rapiditate si confort, sa descarci aplicatia mobila prin care poti comanda o masina. Poti alege individual masina pentru transferul de la aeroport si poti primi detalii cu privire la comanda ta.

Pentru un confort optim, este important ca firma sa dispuna de automobile noi si confortabile. De exemplu, my-Limocab este o firma care ofera servicii de transfer aeroport din Otopeni si dispune de o flota de autoturisme care sunt foarte bine intretinute, care nu au o vechime mai mare de trei ani si care sunt verificate in mod constant. Masina pe care o vei comanda prin aplicatie te va astepta la aeroport, cu soferul pregatit sa te duca oriunde in Bucuresti sau Brasov.

Daca nu ai posibilitatea sa descarci aplicatia lor, poti sa faci rezervarea din timp prin e-mail sau telefonic. Iti poti planifica transferul cu o zi inainte de ajunge in capitala. Atunci cand ai mai multe bagaje sau cand ai nevoie sa ajungi intr-un timp util pana la Bucuresti, o masina cu sofer personal, este solutia cea mai potrivita pentru un transfer in cele mai bune conditii.

Servicii disponibile sapte zile din spate, la orice ora

Transportul public de la aeroport este unul insuficient, iar atunci cand ai mai multe bagaje, dificultatea de a ajunge pana la Bucuresti iti poate da multe batai de cap. In anumite ore ale zilei, cum ar fi orele de noapte, transferul de la aeroport este si mai dificil. Serviciile de taxi nu sunt mereu cea mai buna varianta de deplasare, deoarece acestea necesita si resurse financiare suplimentare.

Serviciile de transfer aeroport cu o masina cu sofer personal sunt cea mai buna alternativa. Vei putea gasi o masina 24 de ore din 24, sapte zile din sapte. Echipa my-Limocab este mereu pregatita sa va ofere cea mai potrivita masina pentru un transfer rapid oriunde in Bucuresti, in cele mai bune conditii.