Cel mai bun manager nu se naste peste noapte, ci are nevoie de experienta pe care o dobandeste in timp. Un training pentru dezvoltarea abilitatilor de manager se dovedeste a fi foarte util tuturor celor care isi doresc sa ajunga mai departe in cariera, iar Brightway® ne ofera solutia ideala in acest sens. Cursurile disponibile aici pot fi un prim pas ideal pentru orice persoana care isi doreste sa se dezvolte, iar lista de avantaje este una chiar foarte generoasa.

Un manager bun trebuie sa serveasca drept exemplu celor din jur, trebuie sa isi faca simtita prezenta, sa se axeze pe viziunea potrivita, sa fie pozitiv si sa stie cum sa colaboreze cu toate tipurile de persoane. Probabil ca orice persoana are in minte exemple de lideri buni din trecutul lor si trebuie sa analizeze comportamentul acestora in diferite situatii si sa se determine asemanarile si diferentele intre ei. Fiecare manager are nevoie de propriul stil, iar Brightway® ne ajuta in acest sens sa il gasim mai usor, totul cu un minim de efort. In acelasi timp, un manager trebuie sa fie foarte productiv prin gestionarea eficienta a activitatii si prin alegerea celor mai bune solutii pentru a duce la bun sfarsit fiecare sarcina, asemenea calitatii fiind de nelipsit si acestea sunt cele care duc la atingerea celor mai mari performante. Energia unui manager trebuie sa fie transmisa si colegilor sai, iar pentru asta trebuie sa fie stapanita empatia si sa existe o buna adaptabilitate pentru a se crea relatii stranse cu ceilalti, calitati care, bineinteles, se dezvolta in timp.

Sunt multe studii realizate referitoare la angajati si la conditiile de la locurile de munca, iar acestea arata ca 75% din persoane nu sunt concediate, ci renunta de buna voie la locurile de munca pe care le au. In acest sens pot exista mai multe cauze, dar un manager bun stie cum sa isi alcatuiasca echipa si cum sa isi tina mai aproape cei mai experimentati oameni, fapt care se traduce prin evitarea unor proceduri complicate de angajare a altor oameni.

Managerii cu experienta pot ajunge intr-un punct in care pot chiar ei insisi sa contureze viitorii lideri, insa pentru asta sunt necesare niste strategii foarte bine puse la punct. Bineinteles, canditatii care se remarca prin personalitatea lor puternica au cele mai mari sanse sa ajunga direct in varf, insa pentru ca acestia sa fie identificati timpuriu este nevoie de experienta. Totodata, managerii experimentati stiu exact care sunt modalitatile prin care sa isi motiveze si implice colegii, stiu cand si cum sa ofere feedback si stiu cum ii pot ajuta sa evolueze si sa ajunga mai departe.

Totodata, managerii au un anumit stil, capitol la care specialistii Brightway® ajuta pe oricine sa se dezvolte pe cale naturala. Cu siguranta, orice stil poate sa aiba avantaje si dezavantaje, insa orice lider trebuie sa aiba parte de libertatea necesara de a deveni exact ceea ce isi doreste. De exemplu, unele stiluri se potrivesc cu echipele similare, ceea ce presupune ca managerii se aleg si in functie de nevoile fiecarui business.

Sunt multe motive pentru care merita sa ne bazam pe cei de la Brightway®, incepand de la faptul ca aici ne asteapta o echipa cu experienta care poate ajuta pe oricine sa ajunga la nivelul pe care si-l doreste in cariera. Investitia in acest training este chiar minima in comparatie cu beneficiile asigurate. Vezi cat costa sa te inscrii la training-ul disponibil aici, vzei cand se fac urmatoarele inscrieri pentru ca e timpul sa investesti in tine si in puterile tale pentru ca locul de munca pe care ti-l doresti sa fie mai aproape.