Traian Băsescu divorţează de Maria Băsescu şi se însoară cu Elena Udrea

Traian Băsescu divorţează de Maria Băsescu şi se însoară cu Elena Udrea
loading...

Traian Băsescu a confirmat marţi seară, la B1TV, că va divorţa de soţia sa, Maria Băsescu. Fostul Preşedinte al României se pregăteşte să o ceară de soţie pe Elena Udrea, arestată în prezent pentru luare de mită în dosarul Gala Bute.

După 40 de ani de căsnicie cu Maria Băsescu, cu care are două fiice, Ioana şi Elena, Traian Băsescu anunţă că va divorţa.

Marţi seară, Traian Băsescu a intervenit telefonic la emisiunea „Ultimul Cuvânt” de la B1TV, şi printre atacuri la justiţie şi Iohannis, fostul preşedinte a scăpat porumbelul cu divorţul când a început să spună de ce nu a văzut conferinţa de presă a preşedintelui.

„Vă mărturisesc că n-am văzut declarația, pentru că eu azi am terminat să mă mut, deci am preocupări mult mai înalte legate de o operațiune în care, dacă vreți o comparație, când e să divorțezi, ori zugrăvești, ori te muți, nervii sunt întinși la maxim când faci astfel de operațiuni”, a spus Traian Băsescu.

După care, dându-şi seama de gafă, Băsescu a încercat să dreagă busuiocul: Hai, domnule, de 40 de ani nu reușesc să scap de ea. Scap acum la bătrânețe? 40 de ani de căsnicie nu ne-a despărțit nimic, ne desparte o mutare (…) O fac zâna pădurilor aici la Scroviștea.

Aşadar, Băsescu confirmă zvonul apărut încă din octombrie 2014, când Maria Băsescu îşi căuta avocat ca să bage divorţ.

Elena Udrea pare să fie motivul divorţului dintre Traian şi Maria. Acum că nu mai este soţie de preşedinte în funcţie, sătulă de infidelităţile lui Traian cu Elena Udrea, Maria este hotărâtă să se despartă de cel care i-a fost soţ timp de 40 de ani de zile.

Traian Băsescu are şi un motiv serios să divorţeze de Maria. Întrucât i-ar fi promis lui Udrea că o ia de nevastă. Acum, ca să o oprească pe Udrea să îl toarne la DNA, Băsescu o să îi propună să o ia de nevastă, chiar dacă protejata li este în prezent „puţin” reţinută în arestul Poliţiei Capitalei.

Elena Udrea a divorțat de Dorin Cocoș în luna iunie 2013, după zece ani de căsnicie.

Categorii: LIFE

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Comentarii

 1. gogu
  gogu 8 aprilie, 2015, 09:27

  sinteti nebuni la cap !

  Reply this comment
 2. true
  true 19 mai, 2015, 16:54

  Numai romanii , care sunt rupti de orice realitate, pot sa scorneasca tiganisme atat de Majore. Domnul BASESCU n a vrut sa ajunga consilier la HALLYiii….luia de Halywood, ca putea sa castige multi bani si sa le bage alora si nintile n cap.

  Reply this comment
 3. Morozan
  Morozan 19 iulie, 2015, 09:24

  Tipic romanesc. Minciunile si manipularea hrana acestei tzari de troglöoditi

  Reply this comment
 4. rahatilor
  rahatilor 19 iulie, 2015, 21:21
 5. anonim
  anonim 21 iulie, 2015, 15:51

  udrea care a sustinut campania de droguri de mare risc pentru sportivii din k1 , prostitutie , lovituri decisive

  Reply this comment
 6. TotEu
  TotEu 21 iunie, 2016, 08:31

  Sunteti ofticosi ca omul tine doua femei

  Reply this comment

Scrie un comentariu

<