Traian Băsescu a luat 600.000 de euro șpagă de la interlopul Bercea Mondial

Traian Băsescu a luat 600.000 de euro șpagă de la interlopul Bercea Mondial
loading...

Șpaga de 600,000 de euro oferită de Sandu Anghel, lui Mircea Băsescu, a ajuns la fostul Președinte al României, Traian Băsescu. Acesta trebuia să itnervină la judecători pentru a-l scăpa de pârnaie pe interlop.

Bercea Mondial alias Sandu Anghel a spus vineri, judecătorului de la Tribunalul Constanța că cei 600.000 de euro dați lui Mircea Băsescu, au ajuns de fapt la Traian Băsescu.

Fostul președinte al României trebuia să intervină la judecătorii de la Tribunalul Olt și Dolj pentru a-l scăpa de pușcărie pe interlop.

Sandu Anghel a mai spus în fața magistraţilor că Mircea Băsescu a intrevenit, în 2010, pentru eliberarea fiului său, Florin Anghel, în schimbul a 20.000 de euro.

Și că Mircea Băsescu l-a sunat pe judecătorul Cristian Deliorga, pe atunci procuror, să rezolve problema cu dosarul penal.

Bercea Mondial a mai spus judecătorului că şpaga pentru fratele lui Traian Băsescu era ascunsă în fustele soţiei sale, și ea aflată după gratii.

Bercea Mondial a mai anunțat că va depune un denunţ pe numele lui Cristian Deliorga.

Azi, la Trbunalul Constanța s-a judecat un nou termen în dosarul penal al lui Mircea Băsescu, în care se află arestat la domiciliu, pentru trafic de influență.

Categories: ȘTIRI

About Author

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro